Επιστροφή Βλάση στον Α.Ο. Τεγέας

Επιστροφή Βλάση στον Α.Ο. Τεγέας

Οκτώβριος 09, 2018 - 17:28
1 σχόλια

Ο Κώστας Βλάσης έπειτα από έναν χρόνο με την φανέλα του Παγγορτυνιακού στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας επιστρέφει και πάλι σε γνώριμα για την ίδιο ποδοσφαιρικά λημέρια στην μεγάλη κατηγορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός είναι και πάλι παίχτης του Α.Ο. Τεγέας δίνοντας μια ακόμα επιλογή στις μπροστινές θέσεις του πράσινου ρόστερ ενόψει της αγωνιστικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Μάλιστα ο Κώστας Βλάσης ενσωματώνεται σε προπονητικούς ρυθμούς με τον Α.Ο. Τεγέας με στόχο να είναι έτοιμος για την 3η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας μιας την επόμενη οι πράσινοι θα πραγματοποιήσουν το προγραμματισμένο τους ρεπό.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο. Τεγέας

«Επιστρέφει» ο Κώστας Βλάσης στην Τεγέα

Ο ταλαντούχος επιθετικός ύστερα από την περσινή του θητεία στον Παγγορτυνιακό επιστρέφει στην ομάδα μας.

Ο 33χρόνος «cookie»  στην τελευταία του χρονιά (2016-2017)  με την ομάδα μας είχε 1254 λεπτά συμμετοχής και είχε επιτύχει 8 τέρματα.

Το Δ.Σ της ομάδας μας καλωσορίζει τον Κώστα Βλάση και του εύχεται υγεία και μαζί με την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους τους.

Γραφείο Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.