Επιστρέφει στο Άστρος μετά από χρόνια ο τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας

Επιστρέφει στο Άστρος μετά από χρόνια ο τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας

Μάρτιος 14, 2024 - 11:42
1 σχόλια

Ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας θα φιλοξενηθεί στην Βόρεια Κυνουρία και δη στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Αρκαδίας.

Έτσι λοιπόν Λεωνίδιο και Παναρκαδικός στις 21 Απριλίου στις 18:00 θα κυνηγήσουν το τρόπαιο σε ένα παιχνίδι με την δική του ξεχωριστή σημασία μεταξύ των δύο ομάδων με τις περισσότερες κατακτήσεις τροπαίων στον θεσμό.

Έπειτα από χρόνια ο τελικός δεν θα γίνει στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον Άστρος να παίρνει την σκυτάλη για να διοργανώσει τον εφετινό μεγάλο τελικό.

Επί της ουσίας ο τελικός επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια στην Βόρεια Κυνουρία και στο Άστρος σε έναν αγώνα γιορτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Παναρκαδικος το φαβορί, αλλά το Λεωνιδιο το θέλει περισσότερο! Μετά το σούπερ καπ, πάμε και για το κύπελλο, για να κλείσουμε μια καλή διετία!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.