Επιστολή του Μητροπολίτη Ιερεμία στον Σταθάκη για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ και τον Τριπόταμο

Επιστολή του Μητροπολίτη Ιερεμία στον Σταθάκη για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ και τον Τριπόταμο

Νοέμβριος 25, 2017 - 04:36
8 σχόλια

Επιστολή στον Υπουργό Ενέργειας κ. Σταθάκη έστειλε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας εμ την οποία κάνει αναφορά στο θέμα της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ και τις επιπτώσεις που θα έχει στην Μεγαλόπολη μια τέτοια ενέργεια.
Στην επιστολή του ο Μητροπολίτης ζητάει όχι μόνο να μην πουληθούν οι μονάδες της ΔΕΗ αλλά να δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας. Επίσης στο τέλος της επιστολής κάνει ειδική αναφορά στο θέμα της μετεγκατάστασης του Τριποτάμου.

Να σημειώσουμε ότι προγραμματίζεται συγκέντρωση στην Μεγαλόπολη για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ημέρα του εορτασμού του Πολιούχου της Πόλης Αγίου Νικολάου, αμέσως μετά την λήξη της Θείας Λειτουργίας και της περιφοράς της εικόνας.

Δείτε την επιστολή:

 
Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Όταν ψήφιζες παπά μου ΝΑΙ στα μνημόνια πως το φανταζόσουν δηλαδή; ΝΑΙ στα μνημόνια ΝΑΙ στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ παπά μου ψήφιζες! Και μετά από όλα αυτά, ακόμα και τώρα βλέποντας τη καταστροφή που συντελείται γύρω σου, με αυτά που γράφεις δείχνεις πως δεν έχεις τη σοβαρότητα & την τόλμη να παραδεχτείς τις παρωπίδες σου, τη αμορφωσιά σου & τη μικρότητα σου!!!! Όταν ψήφιζες ΝΑΙ στο τελευταίο μνημόνιο, δεν έκανες, όπως ηλιθιωδώς νόμιζες αντίσταση προς τον (αριστερό… εδώ γελάμε) ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίσταση στην νοημοσύνη σου και την αξιοπρέπεια σου παπά μου!

Μπράβο παπά, κάποτε οι ψευτοσυριζαίοι φωνάζανε στα κεραμίδια και τώρα μούγκα.

Ρε πολύξερε stoixo ποτε ψήφισαν οι ιεράρχες ΝΑΙ στα μνημόνια ;;Τι αμορφωσιά λες ;ο συγκεκριμένος ειναι καθηγητής στο καποδιστριακό !Μην το ανοίγεις και πετάς τούβλα ,μας θυμηζεις τον ΠΑΥΛΟ !!

XT 660 εσύ πιστεύεις πως υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα ο συγκεκριμένος ιεράρχης να ψήφισε ΟΧΙ στο μνημόνιο; Πιο πιθανό να είναι επίπεδη η γη πάρα το ΝΑΙ στο μνημόνιο……!!!!! Τι να τον κάνεις τον τίτλο αν σαν άνθρωπος αν από τις πράξεις σου και τα λόγια σου δείχνεις αμόρφωτος; Για να το καταλάβεις θα στο πω με ένα παράδειγμα Π.χ. Αμόρφωτος (όχι με την συνηθισμένη έννοια, αλλά αυτός που δεν έχει πάρει ακόμα μορφή, χωρίς μορφή) είναι και ο γιατρός που ζητάει φακελάκι εκμεταλλευόμενος τον πόνο και την αγωνιά των συνάνθρωπων. Σπουδαγμένο στειλιάρι στα βλάχικα.... ή αμόρφωτος!

Στον ιδιωτικό τομέα δουλεύω ρε μαγκάκο απο τα 18 μου !Και ποιο συγκεκριμένα χειριστής σε χωματουργικά !!

Στον ιδιωτικό δουλεύω απο τα 18 μου και συγκεκριμένα χειριστής σε χωματουργικά ,απο τα 18 μου γνωρίζω μονο την ώρα που πηγαίνω για δουλεια ποτε δεν γνώριζω την ώρα που θα σχολασω !!Ενταξει μάγκα φιλελεύθερε ;;Εσυ αδερφε stoixo πρέπει να σέβεσαι λιγο τους ρασοφόρους και να μην βγάζεις χολή γιατι ο Δεσποτης εχει πάρει θέση εναντίων των ΧΥΤΕΑ και ειναι δίπλα στην επιτροπή αγώνα και επιτροπής κατοίκων της Μεγαλοπολης !! Πρεπει να βαδίζουμε και οι 2 μας στον δρόμο που χάραξε ο μεγάλος Λουης Τικας ,που μπορει να μην τον ξέρουν εδω αλλα τον γνωρίζει πολυ καλα η εργατιά του colorado !

Ετσι ακριβως Μακαρι να του έμοιαζαν λιγο και ο δικός μας και της Μεσσηνίας !Στενοι μου συγγενείς που τον γνωρίζουν καλα μονο για έργα και βοηθεια σε όποιον χρειάζεται δίνει !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.