Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (pics,vid)

Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (pics,vid)

Μάρτιος 30, 2024 - 14:11
10 σχόλια

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αναστάσιο Τζανή επισκέφθηκαν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης το πρωί του Σαββάτου 30 Μαρτίου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ενώ επισκέφτηκε και την Μονάδα Εμφραγμάτων έχοντας την δυνατότητα να συνομιλήσει με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας αιφνιδίασε τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό όσο και ασθενείς και συνοδούς με τον Άδωνι Γεωργιάδη να έχει την δυνατότητα ακούσει από τον Αναστάσιο Τζανή για όλα τα μείζονα θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης


10 Σχόλια

ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ .

Όλα ρολόι υπουργέ μου. Ένταξη γιατρό για υπέρηχο δεν έχουμε αλλά βολεύονται στην Καλαμάτα οι ασθενείς

Κανείς βέβαια δεν είπε στον υπουργό για τα περιστατικά εισαγωγής που μεταφερονται σε νοσοκομεία άλλων νόμων γιατί δεν υπάρχει εφημερεύον γιατρός!!! Κανείς!!! Όλα τέλεια;

21:23 Ναι, άμα τα είδε σωθηκαμε. Τι να περιμένουμε από αυτόν τον τοξικό τύπο;; Αυτός είναι μόνο να ανακατεύει καί νά δηλητηριάζει τον λαό. Αλήθεια, περιμένουμε κάτι;; Πόσο ανυποψίαστοι πλέον;; Ίντριγκες καί συμφέροντα. Τίποτα άλλο, καμμία φροντίδα για τον λαό.

ο αξονικός και ο μαγνητικός τομογράφος είναι απαγορευτικοί για τους πολίτες , δεν κλείνουν ραντεβού εδώ και 3 χρόνια ... Τί όχι ;;;;

γιατι τον πηγατε στην καφετέρια ? στον αξονικό και στον μαγνητικό έπρεπε να το πάτε ....αααα , το ξέχασα δεν λειτουργούν

Εργοστάσιο να φτιάχνει......νανογιλεκα, πότε θα φτιάξει ο"υπουργός" ;;; Τόσα έχει κάνει για την υγεία!! Ένα νόμο να έχει κάνει πέστε μας, ένα νομοσχέδιο, μία πρόταση, μόνο να πληρώνει ο Έλληνας είσοδο στά νοσοκομεία. Το απόλυτο μηδέν. Μόνο τσιριδες καί διχόνοια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.