Επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου στο γήπεδο της Νεστάνης (pics,vid)

Επίσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου στο γήπεδο της Νεστάνης (pics,vid)

Νοέμβριος 04, 2022 - 13:05
22 σχόλια

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος το πρωί της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου στο πλαίσιο επίσκεψης του στην Τρίπολη για την συνάντηση του με τον Περιφεριάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα βρέθηκε και στο Ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης.

Εκεί τον Τάκη Μπαλτάκο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νεστάνης, πρόεδρος του Α.Ο. Νεστάνης και μέλος της ΔΣ της ΕΠΣ Αρκαδίας Βασίλης Σπέντζος.

Οι εργασίες στο γήπεδο της Νεστάνης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τον υπεύθυνο εργολάβο του έργου να αναλύει το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα που θέλει μέχρι το νέο έτος να έχει στρωθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας και μέχρι το καλοκαίρι να έχουν τελειώσει και οι υπόλοιπες εργασίες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος έδειξε την μακέτα του γηπέου στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο τονίζοντας την κομβική γεωγραφική τοποθεσία αλλά και πως μιλάμε για ένα έργο πνοής για ολόκληρο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο αλλά και για την περιοχή.

Ο Τάκης Μπαλτάκος έμεινε έκπληκτος και έδειξε ενθουσιασμένος με το έργο όπως μας τόνισε και στις δηλώσεις αναφέροντας πως αυτό το γήπεδο σε λίγα χρόνια θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες μικρές ηλικιακές Εθνικές ομάδες.

Το γήπεδο της Νεστάνης θα έχει κερκίδα 600-700 θέσεις και θα αποτελεί ένα «κόσμημα» για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο αλλά και για τον νομό μας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επίσκεψη Μπαλτάκου στο Ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης


22 Σχόλια

Να δουμε πόσες Περιφερειακές αρχές θα αλλάξουν για να τελειώσει το γήπεδο που σήμερα άκουσα ότι θα είναι για 600 άτομα. Μέχρι τώρα μας είχαν ζαλίσει ότι θα έρχεται η Εθνική ομάδα ακόμη και ξένες ομάδες. Παραμύθι πολύ από τους άσχετους.

Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του στην Τρίπολη (Το τέλος του Εφιάλτη) τον πλαισίωνε η Λιάνα Κανέλλη. Τώρα τον καδράρανε!

13;37 Για ποια οκτώ χρόνια μιλάς πέρυσι ξεκίνησε και κατατέθηκε το αίτημα από τη νέα διοίκηση της Ένωσης Ποδισφαιρου Αρκαδίας και σε λίγο τελειώνει που αναφέρεσαι άραγε !

Πείτε στον μάσκαρα του Σαμαρά ότι ο Νίκας δεν έχει καμία σχέση με τις αθλητικές υποδομές της Πελοποννήσου!!Ούτε ευρώ δεν έχει διεκδικήσει !! Μάλιστα στερεισαι σύγχρονο αθλητικό κέντρο από την Καλαμάτα!Οσο για ταγαρια του Αστέρα όσο τα αφεντικά τους μπορούν να αγοράζουν κατασκευαστική κανάλια και τράπεζα περιμένουν την ελεημοσύνη της Περιφέρειας για ένα στεγαστο 1€κ ευρώ !!

Αφού ο Νίκας το μπλοκάρει, τώρα θα μας τον κάνετε και ήρωα. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ PAPPY να ησυχάσουμε!

πρόκειται για συνωνυμία ή είναι ο γνωστός τάκης μπαλτάκος, νυν αν.ελ. και πρώην νδ, παλιότερα συνομιλητής της χρυσής αυγής, κτλ;

Δεν λέτε την αλήθεια το αίτημα μπήκε στον Τατουλι και τονΡουμελιωτη αυτοί το προχώρησαν και το βρήκε ο Νικάς έτοιμο αλλα Πιος να παραδεχθεί την αλήθεια αυτοί όλοι αμηβωμενοι είναι είναι πολλά τα λεφτά ξυπνάτε …..

Το ευχαριστο ήταν που παραυρέθηκα ν ο πρόεδρος με μπλουζάκι και ο πρόεδρος του σωλήνα με σακάκι πολύ γέλιο σου λέω xaxaxa xaxaxa……..

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Τάκης Μπαλτάκος «Ο Τάκης Μπαλτάκος (Παναγιώτης Μπαλτάκος) είναι Έλληνας δικηγόρος, πολιτικός και πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ήταν γενικός γραμματέας της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά μέχρι τις 2 Απριλίου 2014, όταν και παραιτήθηκε λόγω της αποκάλυψης υπόγειων συνομιλιών του με τον Ηλία Κασιδιάρη. Σε αυτές τις συνομιλίες ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης μιλούσε για τις δικαστικές διώξεις της Χρυσής Αυγής, τις οποίες μάλιστα αποδόμησε, κάνοντας λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις από τον Αντώνη Σαμαρά, (...)

Έπρεπε να γίνει ένα γήπεδο πιο κοντά στην Τρίπολη ώστε να εξυπηρετούνται οι ομάδες του δήμου Τρίπολης. Εδώ δεν πάνε να παίξουν στην Τεγέα πού είναι πέντε λεπτά από Τρίπολη ποιος θα πάει στη Νεστάνη τώρα που ακρίβυναν και τα καύσιμα. Λάθος η επιλογή του τόπου δεν εξυπηρετεί καμία ομάδα του δήμου μας

Είστε για πολλά γέλια μέχρι εκεί που δεν πάει κοροϊδεύετε τον κόσμο.Δεν ξέρετε αν η μπάλα είναι τετράγωνη.

Για τους πρωτεργάτες του έργου ούτε λόγος φυσικά.. άλλοι θα πρέπει να καμαρώνουν για το έργο και άλλοι φωτογραφίζονται. κ πρόεδρε οφείλεις τουλάχιστον να αναγνωρίσεις δημόσια πώς και απο ποιους ξεκίνησε το ενωσιακό γήπεδο, ποιοι έκαναν τις μελέτες, ποιοι βρήκαν τα χρήματα και το χρηματοδότησαν!!! Μήν ντρέπεστε να παραδεχτείτε οτι εντάχθηκε με αποκλειστική προσπάθεια Ρουμελιώτη επι θητείας Τατούλη. Ειναι μαγκιά να αναγνωρίζουμε και να μην ξεχνάμε...Βέβαια στο χωριό μου λένε "καινούριο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω.."

Ο Μποροβήλος που καμαρώνει παντου μπροστά , οπου γαμος και χαρά η Βασίλω πρώτη , μπορει να μας πει πώς ξεκίνησε το γήπεδο της Νεστάνης? Μήπως θυμάται να μας πεί?

Φτάνει ρε παιδιά,τοσες φωτογραφιες και δηλώσεις σε γήπεδο πρώτη φορά βλέπουμε περιμένετε να τελειώσει. Αληθεια απο τι ακριβώς θαμπώθηκε ο Μπαλτάκος? Τι είδε και έμεινε έκθαμπος? Περιμένετε τα εγκαίνια μην χαλάτε την φωτογένειά σας απο τώρα.

Aλήθεια ο Σκαντζός γιατί έχασε την φωτογράφιση ? Ντροπή σας αν δεν τον καλέσατε. Δεν έχει αδήαςι εργο που δεν εχει απαθανατίσει με φωτογραφία...πώς θα δείξει εργο άλλωστε

Επειδή όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο θα πληθαίνουν τα παπαγαλάκια, ακούστε την αλήθεια: Ποτέ ο Τατούλης ο Γιαννακούρας και ο Ρουμελιώτης δεν είχαν κάνει τίποτα για το Γήπεδο. Το Γήπεδο το ξεκίνησε ο Σκαντζός και το χρηματοδοτεί ο Νίκας με πόρους της Περιφέρειας και όχι του ΕΣΠΑ. Αφήστε λοιπόν τα υπέβαλλε και αιτήθηκε ο Τατούλης. Αυτά τα λέγανε στο πανυγήρι για να τα ακούμς εμείς τα πρόβατα.. Για να ξέρουμε τί λέμε και τι διαβάζουμε. Κουκούλα λοιπόν στη Νεστάνη κύριοι....

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. ΨΑΞΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.