Επίσκεψη Τατούλη στο Πεκίνο (pics)

Επίσκεψη Τατούλη στο Πεκίνο (pics)

Απρίλιος 13, 2018 - 20:26
6 σχόλια

Το Πεκίνο επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφεριαρχης Πελοποννήσου κ.Πετρος Τατουλης στα πλαίσια της Εβδομάδας Ελληνικής Γαστρονομίας και Πολιστισμού. Ο κ. Τατουλης μαζί με τον Έλληνα Πρέσβη στην Κίνα κ.Λεωνιδα Ροκάνα εγκαινίασαν τις εκδηλώσεις του διεξάγονται στο φημισμένο ξενοδοχείο Kerry Hotel στο  Πεκίνο απο σημερα μέχρι  και τις 18 Απριλίου.

Στη διάρκεια της εβδομάδας  διάσημοι Έλληνες σεφ παρουσιάζουν εκλεκτά Ελληνικά εδέσματα ενώ ο πολιτισμός της Πελοποννήσου προβάλλεται μέ τη συμμετοχή εκλεκτών μουσικών και χορευτών.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας συνοδευόμενο από τους μουσικούς Θανάση Μουρλά στο βιολί και Γιώργο Καραμουντζο στο λαούτο θα αναδείξουν αυτές τις μέρες  τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής μας μέσα από τη μουσική το χορό  και το τραγούδι.


6 Σχόλια

καλη η μακακια σου Another. αλλοι πολιτικοι δεν πανε δηλαδη στο εξωτερικο για να προωθησουν την ελλάδα; α ρε ταγαρια μονο για την ρουφιανα ειστε

πλήρωνε κορόιδο -Αρκά και ας μην έχεις ασθενοφόρα. Φτάνει που ο Πέτρος σε ξέρει με το μικρό σου όνομα.................

Σαν πρώην τροτσκιστης και νην καπιταλιστής πηγε να μας φέρει καινουργιες μεθοδους διακυβρνησης. Αντε βρε μπαγασακο και στον κιμ γιου. Να μαθεις τα κολπα και στν ευη. Ετσι και ο κιμ οικογενειοκρατία απο νταν παπα νταν. Τωρα τα τσιρακια του Πέτρου τι λενε αστους θα κλαινε με την ευη αγκαλια.

Μαύρα μαλλιά στη κεφαλή, ήτανε ΕΚΚΕ η καψερή, με χοντρή ...παπαγαλία, του Εμβέρ τα μεγαλεία Ασπρα μαλλιά στη κεφαλή, έμεινε ρέστος στο Καστρί, για να βρεί λίγο ...κλαρίνο, τρέχει μέχρι το Πεκίνο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.