Επίσκεψη Παναγιώτη Βαλασόπουλου στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης

Επίσκεψη Παναγιώτη Βαλασόπουλου στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης

Μάιος 02, 2012 - 13:14

Με  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου  της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης συναντήθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα σημαντικότερα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα τον επιχειρηματικό κόσμο της πατρίδος μας, και ειδικότερα εκείνον της Τρίπολης και της Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα ανέπτυξε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατία για το φορολογικό νομοσχέδιο , τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας ,  αλλά και αυτά που χρόνια απασχολούν την Αρκαδία, όπως το επιχειρηματικό πάρκο της Μεγαλόπολης , τα προβλήματα της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης , τα βιομηχανικά και μη απόβλητα, το κόστος παραγωγής και τις παρερχόμενες υποδομές.

Μετά το τέλος της συνάντησης τόνισε τα εξής: « η πατρίδα μας σήμερα πληρώνει πανάκριβα το κόστος της αποβιομηχανοποίησης, στο βωμό μιας λανθάνουσας αριστερίστικης  νοοτροπίας και φρασεολογίας με την οποία εύκολα καταδικάστηκε η επιχειρηματικότητα και η ωφέλεια του «επιχειρείν». Αυτή η λογική δημιούργησε την σημερινή αντιπαραγωγική Ελλάδα , που συνεχώς κατανάλωνε με δανεικά. Οι διαθρωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν , το σταθερό φορολογικό σύστημα, η ενίσχυση των εξαγωγών , ο συμψηφισμός των χρεών του δημοσίου με αυτά των επιχειρήσεων, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών επιστροφής του ΦΠΑ, η πάταξη της γραφειοκρατίας με την κατάργηση αναχρονιστικών διαδικασιών, η βελτίωση των υποδομών, η ενίσχυση της οικοδομικής δραστηριότητας, η αντιμετώπιση του προβλήματος των υπερχρεωμένων νοικοκυριών ,είναι μερικές από τις άμεσες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας…»   

Ειδήσεις: