Επίκουρος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών εκλέχθηκε ο Κώστας Βλάσης

Επίκουρος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών εκλέχθηκε ο Κώστας Βλάσης

Αύγουστος 13, 2012 - 11:43
24 σχόλια

Επίκουρος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με ομόφωνη απόφαση έγκριτων καθηγητών από όλη την Ελλάδα εκλέχθηκε την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Ν.Δ. - στις πρόσφατες εκλογές ήρθε δεύτερος πίσω από τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, πρώην γραμματέα του κόμματος- Κώστας Βλάσσης,

προτιμώντας το λειτούργημα του ιατρού από κάποια θέση στον κρατικό μηχανισμό. Αν μη τι άλλο, σε μια χρονική περίοδο όπου αρκετοί ψάχνουν για "καρέκλες", αποτελεί παρηγοριά να βλέπεις ορισμένους, και μάλιστα νέους ανθρώπους, να επενδύουν στην πανεπιστημιακή τους καριέρα.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


24 Σχόλια

Εντάσσεται στις εκδηλώσεις του τριημέρου της Παναγίας;

Σημαντική εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο σε μία χρονική περίοδο που όλα έχουν απαξιωθεί και όλοι κοιτάζουν πως θα αντιμετωπίσουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση με τα συνεχιζόμενα χαράτσια, τα οποία η συγκυβέρνηση μας βομβαρδίζει αδιάκοπα. Μακάρι να έρθουν καλύτερες ημέρες για την Αρκαδία μας και τη Χώρα μας, αλλά προβλέπω ότι το Φθινόπωρο θα είναι από τα δυσκολότερα για τις περισσότερες ελληνικές οικογένειες. Είναι καιρός να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τις επιλογές μας και τις ανοχές μας και να αφήσουμε τις μικροπολιτικές και τα σχόλια χωρίς ουσία, αφού η κατάσταση αφορά όλους. Η συγκυβέρνηση έχει τώρα ευθύνη για ό,τι γίνεται και ό,τι δεν γίνεται. Εάν σύντομα δεν βελτιωθεί η τοπική μας οικονομία και συνεχίζουμε να παρατηρούμε να λυμαίνονται τα κοινωνικά κονδύλια τα τρωκτικά του συστήματος τότε οφείλουμε αφενός να συνειδητοποιήσουμε ότι η συγκυβέρνηση ήταν μια φούσκα και αφετέρου να αναδείξουμε τους πολιτικούς, βουλευτές, κρατικούς λειτουργούς που έσπευσαν να βολευτούν σε κρατικές θέσεις παριστάνοντας τους θεραπευτές του συστήματος.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ ΟΠΩΣ Ο ΒΛΑΣΗΣ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΥΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΣ

Από που κι ως που βρε παιδιά επίκουρος καθηγητής ο Βλάσσης, με ανύπαρκτες δημοσιεύσεις και μηδενική προϋπηρεσία? Τελικά αποδεικνύεται για άλλη μα φορά ότι καλώς τα Ελληνικά πανεπιστήμια αξιολογούνται στις τελευταίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Πρέπει κάποια στιγμή να επιλέξουμε ποιο ακαδημαϊκό μοντέλο θέλουμε, το Ευρωπαϊκό που διακατέχεται από την αξιοκρατία και επικεντρώνεται στην χρηματοδότης μέσω της έρευνας ή το Βαλκανικό που επικεντρώνεται στο κέρδος από το εμπόριο των πτυχίων?

Επιτέλους μου είχε λείψει από τις εκλογές... δώστε κι άλλο Βλάσση στο λαό. Περνάμε δύσκολες μέρες και το χιούμορ δεν πρέπει να λείπει.

Ο κ. Βλάσσης, γιατρός, επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική. Ηταν υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας και όπως δείχνουν τα πράγματα θα ξαναείναι στις επόμενες εκλογές. Σήμερα πληροφορούμαστε ότι έγινε επίκουρος καθαηγητής. Τελικά με τι θέλει να ασχοληθεί στην ζωή του; Με την πολιτική ή την επιστήμη;

<p> Η ****του για του ψήφους που μαζεψε για το Σαμαρά.</p>

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΡΩΤΑ ΕΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Κ ΜΕΤΑΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.... ΟΛΑ Κ ΟΛΑ......ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ!!

Τι Κωνσταντίνος Κατακουζινός τι Κωνσταντίνος Βλάσης;;;και οι 2 επίκουροι ειναι!!!

δημοσιεύσεις ? Αμέ τις ..."πρώτες βοήθειες" που μοίρασε σώνει και καλά στα σχολεία.. Τα... ήθη δεν αλάζουν. Τα ίδια πρόσωπα με τις ίδιες αξίες συνεχίζουν να κυβερνάνε παντού

Επιστήμονας ή πολιτικός; Η απάντηση απλή: μετράω δημοσιεύσεις και μετράω ομιλίες. Πολιτικός. Να μετρήσω και τα πάρτι; Υπουργός.

Οκ, λογικό είναι ένα site, που έχει εγκαταλείψει εκ γεννετής του την αντικειμενική και μάχιμη δημοσιογραφία, να προωθεί αποτυχημένους πολιτικούς σε αποτυχημένα κόμματα. Αλλά το να λέει ασυναρτησίες του τύπου, ότι επέλεξε το "λειτούργημα" του ιατρού αντί μιας κρατικής καρέκλας, ενώ στη πραγματικότητα η θέση του καθηγητή ΕΙΝΑΙ κρατική καρέκλα και μάλιστα σε μια σχολή όπου ελάχιστοι καθηγητές φημίζονται για την αξιοπρέπειά τους (δηλαδή να κάνουν οι ίδιοι τα μαθήματα και όχι να τα φορτώνουν σε λεκτορες, να πατάνε το πόδι τους στη σχολή γενικότερα κτλ), είναι τουλάχιστον γελοίο.

Πάλι επαληθεύεται η λαϊκή ρήση: "ΌΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"!!! Κώστα συγχαρητήρια.....!!!!

επιτέλους κ κάποιος που ασχολείται με την πολιτική, να ζεί απο τη δουλειά του...συγχαρητήρια!!!

Αφου δεν τον άφησαν να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας, τώρα έχει όλο το χρόνο να λύσει τα προβλήματα της δοκιμαζόμενης πανεπιστημιακής κοινότητας. Κάνε υπομονή φίλε Κώστα, περνάς δύσκολα αλλά θα τα καταφέρεις Χάσου Ν**** της κοινωνίας

η εποχή που η πολιτική ήταν επάγγελμα κ καταφύγιο κάθε ανίκανου να παράξει έργο έχει τελειώσει... το ίδιο κ όσοι ανεπαρκείς τη συντηρούσαν... μακάρι κ άλλοι επίκουροι καθηγητές να αποτελούσαν την πολιτική σκηνή της χώρας μας!!! συγχαρητήρια κ. Βλάση!

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΕΑΡΟ.ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΠΟΧΑ ΤΟΥ.

ντροπη...δεν ξερει ουτε την ιατρικη ποδια του να κουμπωσει...

Έχουμε σπουδάσει και εμείς και ξέρουμε καλά πόσες δημοσιεύσεις και πόσες χιλιάδες ώρες δουλειάς και έρευνας χρειάζονται για να ακολουθήσει κάποιος ακαδημαϊκή καριέρα... Πώς μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά ο κύριος Βλασσης τη στιγμή που είχε πάρει τους δρόμους και τα μπαρ με τη σειρά για να κάνει προεκλογική εκστρατεία??? Τόσο μεγάλη ιδιοφυία είναι και τα προλαβαίνει όλα? Μπράβο του, άξιος! Αν και... στο Ελλαδιστάν είναι γνωστό τι κάνουν οι δημόσιες σχέσεις. Του εύχομαι σύντομα και πρύτανης!

τωρα ησυχασα.τι αλλο θα ακουσουμε.

το να διαφωνείς με τις απόψεις ή τις επιλογές κάποιου είναι δημοκρατία... το να απαξιώνεις την επαγγελματική ικανότητα, την γνωστική αρτιότητα κ τους κόπους του οποιουδήποτε, στα πλαίσια ευτελών συμφερόντων, είναι ΑΛΗΤΕΙΑ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Δήμαρχε αύριο παρέλαση! να κλείσουμε και πεντε δέκα δρόμους να καμαρώσουμε όλοι μαζί! υ.γ όσα δεν φτάνει η αλεπού που σχολίασε κάποιος, έχεις δίκιο συνδημότη δεν προφταίνω να γυρνάω στις καφετέριες να πέρνω αγκαλιές όποιον βρώ ή να γλύφω σε εκλογικά πάρτυ γιατί έχω εφημερίες βλέπεις... :-)

Όρίστε ρε άπιστοι Θωμάδες, η παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα μας αντάμειψε πλουσιοπάροχα για τον επίκουρο που της δωρίσαμε-φορτώαμε... http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4745383