Επικίνδυνη κολώνα στην Παπαρηγοπούλου στην Τρίπολη (pics)

Επικίνδυνη κολώνα στην Παπαρηγοπούλου στην Τρίπολη (pics)

Ιανουάριος 27, 2017 - 13:26
0 σχόλια

Μια κολώνα κομμένη στα δύο -η μισή στέκεται και η άλλη μισή είναι πεταμένη σε μία από τις εισόδους του πάρκου με το τρενάκι- στέκει και περιμένει την επισκευή της...

Τι έπαθε η κολώνα και κόπηκε στα δυο; Η ζημιά προκλήθηκε από τη σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην οδό Παπαρρηγοπούλου στις 19 Ιανουαρίου (δείτε ΕΔΩ).

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και το... έτερον ήμισυ της κολώνας παραμένει πεταμένο και μοιάζει σαν να έχει στήσει παγίδα σε κάποιον ανυποψίαστο πεζό.

Πέρα από το γεγονός ότι, όπως έχουμε γράψει, η κολώνα αυτή δεν έκανε πιο φωτεινό τον δρόμο και το πάρκο, καθώς ο λαμπτήρας της ήταν καμένος, όπως και οι λαμπτήρες των περισσότερων κολονών του πάρκου με το τρενάκι οι οποίες δεν δούλευαν ούτε τα Χριστούγεννα, αναρωτιόμαστε: οι αρμόδιοι περνούν από το σημείο ή αποφεύγουν τα πάρκα; Δεν μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψή τους.

Πάντως, υπέπεσε στην αντίληψη δύο αναγνωστών του Arcadia Portal οι οποίοι μας έστειλαν και τις φωτογραφίες.

Παρεμπιπτόντως, το μισό της κολώνας που στέκεται, μόνο σταθερό δεν είναι. Όπως πληροφορηθήκαμε από αναγνώστες, ενώ ήταν πεσμένο στο έδαφος, κάποιος «έξυπνος» το επανατοποθέτησε. Μόνο που υπάρχει κίνδυνος να κυλήσει και να πέσει σε διερχόμενο αυτοκίνητο!

Και επίσης: Ποιος σκέφτηκε να βάλει κολώνα φωτισμού σε είσοδο πάρκου και σε τόσο άκυρο σημείο;

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.