Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην οδό Παπαρηγοπούλου στην Τρίπολη (pics)

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην οδό Παπαρηγοπούλου στην Τρίπολη (pics)

Ιανουάριος 19, 2017 - 18:15
9 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου το απόγευμα στο κέντρο της Τρίπολης, πιθανότητα λόγω παραβίασης STOP.

Συγκεκριμένα υπήρξε σφοδρή σύγκρουση στην διασταύρωση της Παπαρηγοπούλου και της οδού Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με την μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, διερχόμενο όχημα από την οδό Παπαρηγοπούλου παραβίασε STOP και εξοστράκισε ΙΧ το οποίο διερχόταν από την Καλαβρύτων. Το όχημα εκτοπίστηκε και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα που ήταν στο σημείο.

Δυστυχώς αυτή την ώρα από το σημείο περνούσε πολίτης πεζός και κινδύνεψε με τραυματισμό. Αισίως όμως το τροχαίο ήταν μόνο υλικών ζημιών.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Ανόητοι τριπολιτσιώτες οδηγοί! Έχουν δημιουργήσει κυκλοφοριακό πρόβλημα σε μια πόλη τριάντα χιλιάδων κατοίκων.

Εκεί γίνονται πολλές συγκρούσεις οχημάτων θέλει οπωσδήποτε ένα φανάρι.

δυστηχως ηβλακεια ειναι ανικητη,σημερα το πρωι μπαινω με τη μηχανη μου προς το κεντρο,και βλεπω απο αριστερα ενα ασπρο μικρο κλουβακι να μην εχει κοψει,λεω δε μπορει θα τη κανει,φρεναρω να γλυτωσω τα χειρωτερα και περασε αφρεναριστος ο ηλιθιος,αν δεν εκοβα θα με ξαπλωνε ..................................

Σιγά μη βάλουμε φανάρι σε κάθε διασταύρωση επειδή οι τσοπαναραίοι δε σέβονται το STOP. Κλωτσιές θέλουν, όχι φανάρια.

μια επισήμανση... Και στην πιο κάτω γωνία,στα φανάρια, προτεραιότητα έχει η ΑΓΙΟΥ Κωνσταντινου... ριξτε μια ματιά στη σήμανση και στα φανάρια και μην περνάτε αέρα πατέρα....

Δεν υπολογίζει κανένας - κανέναν. Καβαλάει ο κάθε ένας αμάξι και του ανήκει ο δρόμος. Τελευταία έχει παραγίνει και με τα ενοχλητικά πιτσιρίκια με τα φιμέ τζάμια και τον κάθε βλάκα με τις κολιές στην πλατεία του Αγιο Βασίλη.

ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ , ΑΦΟΥ ΟΥΛΗ Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΕΙΝΑΙ , ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙ ΣΠΕΤΣΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι , λένε, έτσι είναι. Δεν λέω υπάρχουν και οδηγοί και οδηγοί, αλλά που είναι τα πάρκινγκ; που είναι μια γρήγορη στάθμευση; που είναι η αστυνόμευση; (θυμάστε ποιος διέλυσε την Δημοτική Αστυνομία;), σε κάποιο τσεπάκι ίσως.... μην συνεχίσω όμως γιατί θα συγχυστώ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.