Επένδυση ύψους 16 δις ευρώ σε αναπτυξιακά έργα στην Ελλάδα

Επένδυση ύψους 16 δις ευρώ σε αναπτυξιακά έργα στην Ελλάδα

Αύγουστος 01, 2012 - 13:00

Στις 29-07-2012 η εταιρεία “Ε. Δ. Γούτος Α.Ε.” σε συνεργασία με την “Hellenic Development Beteiligungs AG”, Γερμανική εταιρεία συμμετοχών ελληνικών συμφερόντων, πραγματοποίησε ημερίδα στο Ναύπλιο με θέμα “Ανάπτυξη με ανταποδοτικά οικονομικά κοινωνικά οφέλη – Αξιοποίηση Ακινήτων Ελληνικού Δημοσίου” Ιδιοκτησίας του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ). Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για τις προτάσεις επένδυσης ύψους 16 δις ευρώ σε αναπτυξιακά έργα στην Ελλάδα, τα οποία θα προσελκύσουν ξένους επενδυτές.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι κυρίες Χριστίνα Μελίδη - Νομικός Σύμβουλος και Χριστίνα Νάσση -  Οικονομικός Σύμβουλος, καθώς και οι κύριοι Ευάγγελος Τζάνος - Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της “Hellenic Development Beteiligungs AG”, Ιωάννης Μαλτέζος - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους, Σαράντης Νιάδης - Τεχνικός Σύμβουλος, Νέστορας Μπαλάσκας - Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος και Ευάγγελος Γούτος - Επιχειρηματίας. Κύρια σημεία των ομιλιών ήταν η εγγύηση για πλήρη εξασφάλιση των χρημάτων των επενδυτών, λαμβανομένου υπόψη ότι η αγορά και η πώληση των ακινήτων θα είναι σε ελβετικό φράγκο, καθώς και η πρόθεση για διασπορά των μετοχών της “Hellenic Development Beteiligungs AG” σε Έλληνες.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες των νομών Αργολίδας και Αττικής και εκπρόσωποι από τους Δήμους Ελληνικού - Αργυρούπολης, Άργους και Ερμιονίδας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.goutos.tv/

Περισσότερες πληροφορίες για την “Hellenic Development Beteiligungs AG” είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://hdb-ag.com/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειδήσεις: