Εορτασμός της Αγίας Τριάδας και βράβευση του καθ. κ. Ανδριόπουλου στον Βουτσαρά (vid)

Εορτασμός της Αγίας Τριάδας και βράβευση του καθ. κ. Ανδριόπουλου στον Βουτσαρά (vid)

Ιούνιος 20, 2016 - 14:14
0 σχόλια

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βουτσαρά κ. Γιώργος Αθανασόπουλος  διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Τριάδας , του Πανηγυρίζοντος Ιερού Ενοριακού Ναού στον Βουτσαρά.

Το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιουνίου τελέστηκε  Πανηγυρικός Εσπερινός, Αρτοκλασία και έγινε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης.

Στην συνέχεια έγινε  απονομή τιμητικής πλακέτας, στον Ομότιμο Καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής  του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κον Ανδριόπουλο Δημήτριο του Ζαχαρία και δόθηκε δείπνο στην κεντρική πλατεία .

Ο εκδότης της εφημερίδας Νέα της Μεγαλόπόλεως κ. Κώστας Φίλανδρος μίλησε για τον καθηγητή κ. Ανδριόπουλο. Παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρας , ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Παπαηλιού, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Μιχόπουλος και Δούκουρης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης κ. Αντώνακας. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι πάρεδροι πολλών κοινοτήτων , όπως του Μακρυσίου, από το Ρούτσι, την Βελιγοστή και άλλοι.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης αλλά και ένα βίντεο από την Φιλαρμονική Μεγαλόπολης.

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr, δείτε περισσότερα ΕΔΩ)

Ειδήσεις: 
Video: 

Εορτασμός της Αγίας Τριάδας στον Βουτσαρά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.