«Εντυπωσιακές και άριστες οι υπηρεσίες που παρέχει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης» - Ευχαριστήριο

«Εντυπωσιακές και άριστες οι υπηρεσίες που παρέχει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης» - Ευχαριστήριο

Φεβρουάριος 16, 2021 - 12:43
1 σχόλια

Παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με τις οποίες πορεύεται, το Εθνικό Σύστημα Υγείας στέκεται όρθιο, και οι λειτουργοί του αντιμετωπίζουν κάθε περιστατικό με τη δέουσα φροντίδα, με σεβασμό και με ευθύνη απέναντι στο λειτούργημά τους.

Στην επιστολή που δημοσιεύουμε εδώ, η οποία έχει κοινοποιηθεί στον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια, στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη και στον διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Αναστάσιο Τζανή, ο κ. Γ. Δ. Παναγιωτακόπουλος με θερμότατα λόγια ευχαριστεί το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης για τη φροντίδα που έλαβε κατά τη νοσηλεία της η 94χρονη μητέρα του.

Ακολουθεί η επιστολή:

ΠΡΟΣ.

1. Αξιότιμον κ. Κικίλια Βασίλειο, Υπουργό Υγείας

2.Αξ/µον κ. Καρβέλη Ιωάννη, Διοικητή 6"ς ΥΠΕ

3 Αξ/µον κ. Τζανή Αναστάσιο, Διοικητή Παναρκαδικού Νοσοκομείου (με

την παράκληση κοινοποίησης στους αναφερόμενους, και πίνακα ανακοινώσεων χειρουργικής κλινικής).

 

ΚΟΙΝ.

1. Αξ|μον κ. Εξαδακτυλο Αθανάσιο

Πρόεδρο Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

2. Αξ|µον κ. Ψυχογιό Βασίλειο

Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

 

ΘΕΜΑ: «Έκφραση συγχαρητηρίων»

Αξιότιµε κ. Υπουργέ,

Αξιότιμε κ. Διοικητά,

Μέσω της παρούσης επιστολής μου θεωρώ υποχρέωσή µου και επιτακτική την ανάγκη να σας γνωρίσω τα παρακάτω:

Την 26η Ιανουαρίου ε.ε., και έως την 2αν Φεβρουαρίου ηµέρα Τρίτη όπου έλαβε εξιτήριο, νοσηλεύτηκε η εκ Βυτίνης καταγόμενη και περιοδικώς διαµένουσα 94χρονη μητέρα μου στην χειρουργική κλινική του Γενικού ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Τριπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής και νοσηλείας της στο εν λόγω Δηµόσιο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, οι παροχές υπηρεσιών των ιατρών, νοσηλευτριών, νοσηλευτών, καθώς και του προϊστάμενου του τµήµατος προς την μητέρα µου, υπήρξαν άκρως εντυπωσιακές, και εξ ολοκλήρου ΑΡΙΣΤΕΣ, παρά τις μέγιστες δυσμενείς συνθήκες εργασίας οι οποίες υπήρξαν και υπάρχουν ως γνωστόν λόγω του ελλιπέστατου προσωπικού (συνήθως Δ΄Υ Ο άτομα για 25-30 ασθενείς) το καλό.

Ιδιαιτέρως θα πρέπει να σταθώ σε τρία πρόσωπα, ιατρούς και υπάλληλο της χειρουργικής κλινικής του νοσοκοµείου, που ειλικρινά υπερέβαλαν εαυτούς, καθόσον η συνεχής και εκτός του καθορισμένου 8ώρου των εργασία και προσφορά τους, εξέπληξαν άπαντες τους ασθενείς και συνοδούς των.

Ο χειρούργος Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Πέτρος, ο επιμελητής χειρούργος κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας, και τέλος ο προϊστάμενος της χειρουργικής αυτής κλινικής κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ΜΑΖΙ βεβαίως µε το νοσηλευτικό προσωπικό, υπήρξαν πρότυπα ευγένειας, υποµονής, και γενικά απόλυτης επιστημονικής κατάρτισης και αξιοσύνης, που σίγουρα κοσµούν ολόκληρη την ιατρική κοινότητα, όχι μόνον της τοπικής κοινωνίας, αλλά και γενικότερα.

Παρακαλώ θερμώς όπως μεταφέρετε στους παραπάνω, αλλά και σε ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό, µε το πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει, ειλικρινέστατες και από ψυχής ευχαριστίες, τόσο για την αξιοθαύμαστη και απόλυτη ιατρική φροντίδα που παρείχαν στην μητέρα µου, όσο και για την μεγάλη ψυχική ηρεµία και αίσθηµα εµπιστοσύνης που ενέπνευσε η συμπεριφορά και το ήθος των.

Καλή συνέχεια µε δύναμη Θεού εύχομαι από καρδιάς στο μέγιστο κοινωνικό λειτούργημα που επιτελείτε άπαντες.

Γ. Δ. Παναγιωτακόπουλος

Αξ. Πυροσβεστικού σώµατος ε.α., συγγραφέας

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.