Ένταση στον πάγκο του Αστέρα στο Περιστέρι

Ένταση στον πάγκο του Αστέρα στο Περιστέρι

Ιανουάριος 11, 2018 - 20:51
5 σχόλια

Ένταση στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τους φιλάθλους του Ατρόμητου από την κερκίδα να βάλουν κατά του κιτρινομπλέ πάγκου και του Σάββα Παντελίδη.

Μάλιστα ο προπονητής της αρκαδικής ομάδας ζήτησε από τον 4ο διαιτητή να καλέσει τον αστυνομικό θέλοντας να υποβάλει μήνυση κατά των φιλάθλων του Ατρόμητου που σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη έβριζαν με χυδαίο τρόπο την μητέρα του που δεν βρίσκεται στην ζωή.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ο Παπα-ρο-τέτοιος αποδείχτηκε το μεγαλύτερο λαμόγιο του αγώνα ! Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει με αυτόν τον αισχρό τρόπο τον Αστέρα !!! Καλά του τα είπε στο τέλος ο Κόουτς !! Και λίγα του είπε ....

Με τέτοιους Παπαροπέτρους πώς να κερδίσει η Ομάδα !! Ακουγε τους φιλάθλους του Ατρόμητου τόση ώρα να βρίζουν αισχρά τον πάγκο και ιδιαίτερα τον προπονητή του Αστέρα και έκανε τον κουφό μ....κα !

με αυτά που γράφετε κάνετε πολύ μεγάλο κακό στον Αστέρα.Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες ότι πάντα μας φταίει ο διαιατητής.Το χάλι μας φταίει.

Είπα χθες να πάω στο γήπεδο παρέα με έναν φίλο Περιστεριώτη, οπαδό του Ατρομήτου.Μπήκα κάπου στο 25 και κάθησα ακριβώς στο σημείο που απευθύνθηκε ο Παντελίδης.Μέχρι το 42 που έγινε το σκηνικό ο κόουτς τα άκουγε ΑΛΛΑ δεν αντιλήφθηκα (ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι γύρω μου) κανένα να λέει κάτι για τη μητέρα του κόουτς. Και πάμε στο 42.Έκπληκτος βλέπω ξαφνικά το Παντελίδη να κάνει χειρονομίες προς τον τύπο που καθόταν 2 μέτρα παραπέρα από εκεί που ήμουν! !Εκεί προφανώς καταλαβαίνετε ότι έγινε χαμός και πράγματι άκουσε τις βρισιές που λέει από καμιά 10 αριά άτομα.Αλλά μέχρι τότε τίποτα ιδιαίτερο!

Ρε λεβένταγα, 09.52, εσύ δηλαδή νομίζεις ότι ο Παντελίδης ονειρεύτηκε τις βρισιές ;;; Αντε τζάσε ρε περιστεροκαρακάξα με τους φιλάθλους που έχετε .... ξεφτίλες ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.