Ενοπλοι άρπαξαν υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας από αστυνομικό στο Παλαιό Φάληρο

Ενοπλοι άρπαξαν υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας από αστυνομικό στο Παλαιό Φάληρο

Σεπτέμβριος 30, 2017 - 07:58
1 σχόλια

Δύο ένοπλοι με την απειλή πιστολιού και αυτόματου όπλου ακινητοποίησαν αστυνομικό της Ασφάλειας και του άρπαξαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε με συμβατικές πινακίδες, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο αστυνομικός ήταν σε υπηρεσία και περνούσε με το συμβατικό αυτοκίνητο έξω από το συγκρότημα κινηματογράφων Village.

Οι δύο άγνωστοι τον προσέγγισαν, σταμάτησαν το όχημα, τον έβγαλαν έξω με την απειλή των όπλων, του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι οι δράστες πιθανότατα δεν κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με αστυνομικό.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί έρευνα, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου και των δραστών.

(ΠΗΓΗ: in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

"οι δράστες πιθανότατα δεν κατάλαβαν ότι πήραν ένα xara με ασύρματο!!" Η μπόμπα χθες στην ΕΟ πέρασε στα βουβά. Γενικα με ΣΥΡΙΖΑ δεν υπαρχει τρομοκρατία, δεν πεινούν πια τα παιδάκια στα σχολεία, δεν χρειάζεται να σηκώνουμε μπάρες στα διόδια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.