Ένοπλη ληστεία κουκουλοφόρων στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένοπλη ληστεία κουκουλοφόρων στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεκέμβριος 11, 2016 - 13:54
5 σχόλια

Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και το χρηματοκιβώτιό του φαίνεται να έβαλαν στο μάτι αδίστακτοι δράστες, οι οποίοι με ένα καλά σκηνοθετημένο τρόπο το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου κατάφεραν να αφαιρέσουν από την ιδιοκτησία της επιχείρησης περίπου 35.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας γύρω στις 8:00 το πρωί δύο δράστες έχοντας  καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στο δεύτερο όροφο του ΚΤΕΛ όπου εκεί βρισκόταν ένας υπάλληλος.

Έπειτα οι δράστες με πιστόλι τον ακινητοποίησαν κλείνοντάς τον σε τουαλέτα αφαιρώντας  μετά ανενόχλητοι από το χρηματοκιβωτιο το ποσό ύψους περίπου 35.000 ευρώ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας που ήρθε να ταράξει την κοινωνία της Τρίπολης.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι αδίστακτοι ληστές φαίνεται να αφαίρεσαν περίπου 35.000 ευρώ από το ΚΤΕΛ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι διενεργείται προανάκριση από το τμήμα ασφάλειας Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr οι ληστές ήταν καλά διαβασμένοι καθώς φαίνεται να γνώριζαν τον χώρο όπου βρίσκονταν τα χρήματα, καθώς κατευθύνθηκαν προς τα εκεί. Επίσης η επιλογή της Κυριακής είναι μία αρκετά καλή μέρα, καθώς στο γραφείο αυτό βρισκόταν  μόνο ένας υπάλληλος ο οποίος δεν θα ήταν μεγάλο εμπόδιο.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

εσυ απο τις καμερες εχεις ακτινες που απο τις μασκες κουκουλες κτλ μπορεις να διακρινεις προσωπα ? πονηρε του χωριου

Από τις κάμερες μπορείς να δεις πολλά πράγματα και ας μην είσαι χωριάτης... αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις που και πότε, που μάλλον εσύ δεν ξέρεις..

γιατι δεν πας μια βολτα στην ασφαλεια λοιπον πονηρε της πολης εσυ να τους βοηθησεις ? τι να δεις βρε μπαγλαμα ? τα παπουτσια κ αν φανει η καλτσα απο κανεναν ? Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ τα λενε ολα

τόσα ξέρεις τόσα λες.. όσο για το επίπεδο σου ασχολίαστο.. και μην ξεχάσεις να τους πεις να τις ξηλώσουν τις κάμερες αν δεν βρουν τους κλέφτες...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.