Ενημέρωση για την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στην Τρίπολη (pics,vid)

Ενημέρωση για την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούλιος 01, 2016 - 21:02
0 σχόλια

 Η 26η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη», σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών,  πραγματοποίησε δράσεις πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης, για τους πολίτες της Αρκαδίας.

Τα στελέχη ετοίμασαν ένα περίπτερο  στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη, και  από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου ήρθαν σε επαφή με τους πολίτες με στόχο την ενημέρωση και ενεργοποίησή τους για την πρόληψη των εξαρτήσεων, διανέμοντας αντίστοιχο έντυπο ενημερωτικό υλικό και παρέχοντας κάθε απαραίτητη πληροφορία.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών δεν είναι μέρα γιορτής, αλλά μία ημέρα για περισσότερη σκέψη και περισυλλογή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσαν ο Πρόεδρος του Κέντρου πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αρκαδίας, «ΑΝΕΛΙΞΗ» , κ. Δημήτρης Βόσνος και η Μαρία Βουδούρη ψυχοπαιδαγωγικός και στέλεχος του Κέντρου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.