Μουσική συνάντηση Βόρειας Ιρλανδίας και… Βόρειας Κυνουρίας

Μουσική συνάντηση Βόρειας Ιρλανδίας και… Βόρειας Κυνουρίας

Ιούλιος 01, 2016 - 20:30
0 σχόλια

Αγαπημένη συνήθεια αποτελεί κάθε χρόνο η μουσική συνάντηση των ντόπιων καλλιτεχνών με τους Ιρλανδούς, μόνιμους πλέον παραθεριστές στο Παράλιο Άστρος.

Οι Voice of the Ban από τη Βόρεια Ιρλανδία με τους ντόπιους μουσικούς (Ν. Διαμαντόπουλο, Στ. Μπούζιο, Ν. Πετσάκο, Σπ. Μαρίνη και Νίκη Τσάμπρα) θα μας περιμένουν στις 3/7, στο Θέατρο του Παρ. Αστρους, σε μια εκδήλωση με μουσική, τραγούδι και χορό. Συμμτέχουν οι χορευτές και η χορωδία του Θυρεάτη.

Για την οργάνωση της εκδήλωσης έγινε χθες στο Θέατρο συνάντηση των συντελεστών με παρόντες το Δήμαρχο κ. Π. Μαντά, την πρόεδρο της επιτροπής πολιτισμού κυρία Γεωργία Κούβαλη και τον πρόεδρο της τ/κ Παρ. Αστρους κ. Ν. Κωνσταντίνου. Δείτε παρακάτω τι είπαν στην κάμερα του astrosnews Σίλα Σμιθ (με διερμηνέα την κυρία Μαίρη Κομνηνού) και ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, τόσο για την εκδήλωση όσο και γενικότερα για το πολιτιστικό καλοκαίρι στη Βόρεια Κυνουρία.

Πηγή: astrosnews.gr

Video: 

astrosnews ΣΥΝΕΝ 27 6 16


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.