Ένας τραυματίας μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι στην Τρίπολη

Ένας τραυματίας μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι στην Τρίπολη

Μάρτιος 16, 2017 - 18:23
3 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης 16 Μαρτίου στη συμβολή των οδών Ερυθρού Σταυρού και Παναρκάδων.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονη γυναίκα συγκρούστηκε με μηχανάκι που κατέβαινε την Ερυθρού Σταυρού. Ο 34χρονος οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Να σημειωθεί ότι στην διασταύρωση αυτή υπάρχει stop για το αυτοκίνητο στην Παναρκάδων. Βέβαια το κομμάτι της Ερυθρού Σταυρού που "κατεβαίνει" δλδ στα αριστερά της Παναρκάδων έχει ελαφρύ στροφή και όχι τόσο καλή ορατότητα για όποιον περιμένει στην διασταύρωση και ελέγχει για να περάσει. Οπότε αν έτρεχε άνω του ορίου(50χλμ) η μοτοσυκλέτα υπάρχει περίπτωση να μν ήταν στο οπτικό πεδίο του οδηγού κατά τον έλεγχο αλλά κατά την εκκίνηση να είχε καταφθάσει στην διασταύρωση. Βέβαια η οδηγός του αυτοκινήτου μπορεί να μην έλεγξε και καθόλου. Όλα παίζονται.

Γιατί δεν παράτησε τον τραυματία να φύγει ? Αφού υπάρχει ατιμωρησία σε αυτό το γελοίο κράτος. Εδώ σκοτώνεις - αφήνεις την άλλη να πεθάνει και κυκλοφορείς σαν γαμπρός - δεν τρέχει τίποτα

Γιατί κάποιοι δεν είναι **εντελώς** ζώα και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Δεν είναι δειλοί που κρύβονται. (αυτό θέλω να πιστεύω τουλάχιστον)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.