Ένας «Αστέρας» νταμπλούχος Ισπανίας

Ένας «Αστέρας» νταμπλούχος Ισπανίας

Ιούλιος 01, 2016 - 10:17
1 σχόλια

Πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Όσκαρ Φερνάντεθ που κάθισε στον πάγκο της ομάδας για ένα περίπου τρίμηνο την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας με την ομάδα Νέων της Ατλέτικο Μαδρίτη.

Η ομάδα Νέων της Ατλέτικο υπό τις οδηγίες του πραγματοποιεί την μία επιτυχία μετά την άλλη καθώς όχι μόνο κατέκτησε την κορυφή του ηλικιακού πρωταθλήματος της Ισπανίας αλλά πήρε και το κύπελλο κόντρα στην μεγάλη αντίπαλο Ρεαλ μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό.

Η ομάδα Νέων της Ατλέτικο μπορεί να βρέθηκε με 1-3 πίσω στο σκορ τελικά όμως με μια σπουδαία ανατροπή και αντεπίθεση διαρκείας  επικράτησε με 4-3 και ήταν αυτή που πήρε το στέμμα της κυπελλούχου ομάδας.

Αυτή ήταν η πρώτη κατάκτηση Copa del Rey μετά από 58 χρόνια και το πρώτο νταμπλ σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία στα 113 χρόνια ιστορίας της Ατλέτικο με τον Όσκαρ Φερνάντεθ να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μιας και δεν μπορέσατε να βγείτε στην Ευρώπη,καμαρώνετε με τις επιτυχίες.Να δεις πως λέγεται αυτό,πως λέγεται....Δεν μπορώ να θυμηθώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.