Ένα πολύ δυνατό ζευγάρι από την Τρίπολη (vid)

Ένα πολύ δυνατό ζευγάρι από την Τρίπολη (vid)

Νοέμβριος 09, 2015 - 10:20
10 σχόλια

Ο Κυριάκος και η Παναγιώτα είναι δύο άνθρωποι που γνώρισαν την απώλεια στη σκληρότερη μορφή της: Έχασαν τους δύο γιους τους, σε ηλικία 21 και 23 ετών.

Αλλά δεν το έβαλαν κάτω: έγιναν για τρίτη φορά γονείς. «Δεν θα μείνουμε έτσι», είπε η Παναγιώτα στον σύζυγό της. «Πρέπει κάτι να κάνουμε στη ζωή μας, να συνεχίσουμε», είπε, δίνοντας στον σύζυγό της κουράγιο, επειδή, όπως λέει και στο βίντεο, η ζωή συνεχίζεται.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», από όπου και το βίντεο που ακολουθεί, από το μαιευτήριο όπου γεννήθηκε το τρίτο παιδί τους.

Έτσι, παρά τον φόβο της προχωρημένης ηλικίας, και τις ανασφάλειες, έγιναν για τρίτη φορά γονείς. «Ήταν πολύ πιο δυνατή από μένα», λέει στο βίντεο ο Κυριάκος. «Το ένα χτύπημα μετά το άλλο, δεν σε χωρίζει, σε δένει. Δεν θα παραδοθούμε ποτέ. Τα δυο μου παιδιά τα λατρεύω, τα έχω πάντα στην καρδιά μου. Δεν τους αντικατέστησε το τρίτο παιδί», επισημαίνει.

«Είχαμε δύο παιδιά, αν μπορούμε, θα κάνουμε και άλλο», λέει η Παναγιώτα, στέλνοντας το μήνυμα στις γυναίκες ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω.

Ο Κυριάκος και η Παναγιώτα είναι δύο άνθρωποι που κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ζωή μέσα από την απώλεια. Ένα παράδειγμα για όλους εμάς που πιστεύουμε σε κάποιες στιγμές της ζωής μας ότι τα πάντα τελειώνουν.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Entertv: Έχασαν τα δύο τους παιδιά αλλά βρήκαν το κουράγιο να ξαναγίνουν γονείς


10 Σχόλια

Μαθημα Ζωης-σας ευχαριστουμε που μοιραστηκατε μαζι μας τον πονο κ την χαρα σας ταυτοχρονα.Ειστε παραδειγμα κ εγω πολυ λιγος μπροστα σας.

Από ηθικής και ψυχολογικής πλευράς μπορούμε να θέσουμε πολλά ερωτήματα σχετικά με το εάν αυτό το παιδί έρχεται καλώς, για να καλύψει τον πόνο των γονέων, τις ανάγκες τους κάτω από το βάρος της απώλειας ή για να μεγαλώσει ως ξεχωριστή οντότητα, ανεξάρτητο χωρίς το βάρος να καλύψει τις ανάγκες των γονέων του. Είναι τελικά μια προσφορά αγάπης προς το παιδί ή μια εγωικη επιθυμία για να εξυπηρετησει τους γονείς;; Λαμβανομενου υπόψη τις ηλικίες των γονέων.

μια ψυχή που έρχεται στο κόσμο δεν είναι εγωική επιθυμία κανενός... θέλημα θεού το λες

Auto to paidi den Irthe Gia na kalipsi kanena pono kamia apolia. Kseroun poli kalitera apo emas oti o ponos Kai I apolia de Tha figi pote oti Kai na kanoun. Oso Gia auto to paidi to ekanan gt to ithelan Kai Tha megalosi San Mia ksexoristi ontotita den kalipti kanena keno .

Και όλοι αυτοί που ήρθαν στον κόσμο, οι κακοποιοί, οι εγκληματίες, οι τρομοκράτες κ.α., με θέλημα Θεού ήρθαν ως ψυχές... Βεβαίως συμφωνώ....αν αυτή η άποψη τα δικαιολογεί όλα..

Ρε παιδιά ολα καλά αλλά σκέφτηκε κανείς το παιδάκι , που θα πηγαίνει πέμπτη δημοτικού και θα έχει γονείς 80 χρονών ? Μήπως να προβληματιστούμε με το σχόλιο που καταθέτει η rosa ?

Ελεος πια,λιγος σεβασμος κι ανθρωπια δε θα εβλαπτε!δωστε ευχες σε αυτους τους πονεμενους γονεις,να ειναι καλοτυχο και να χαρουν την οικογενεια τους.με το καλο να ερθει κι αλλο μωρο.γιατι τοση κακια;ειναι νεοι και γεματοι ζωη κι αγαπη.να ειναι παντα γεροι κι ευτυχισμενοι.να γινουν παραδειγμα δυναμης,αγαπης, αισιοδοξιας για ολους εμας!!!!!ειναι υπεροχο ζευγαρι

Άσε μας ρε Rosa. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους για την νοοτροπία τους είναι παράδειγμα προς μίμηση! Δεν πρέπει να το βάζει κανεις κάτω από τις δυστυχίες και όχι μόνον αυτό δεν πρέπει να το βάζει κάτω από τις δυσκολίες. Γιατί Rosa αν ισχύει αυτό που λες τότε πως κρίνεις ότι οι άνθρωποι δεν παντρεύονται και δεν κάνουν παιδιά με την πρόφαση των οικονομικών δυσκολιών όταν υπάρχουν οκταμελείς και δεκαμελείς οικογένειες το 30-το 40 που είχαμε πραγματικούς πολέμους και φτώχεια? Προτιμώ λοιπόν τους ανθρώπους αυτούς παρα τους "ψευτοεγωιστες"!

Δηλαδή τι να κάνει να πάει να περιμένει να πεθάνει; Πραγματικά θα πρέπει να κάνετε λίγο αυτοκριτική μερικοί! Από τη στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι τότε καλό είναι να συμμεριζεστε τη χαρά τους. Ή ηλικία δεν εγγυάται τον σωστό γονέα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.