Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης και Πρόσκοποι μαζί σε κοινή φιλανθρωπική δράση (vid)

Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης και Πρόσκοποι μαζί σε κοινή φιλανθρωπική δράση (vid)

Αύγουστος 29, 2022 - 16:20
2 σχόλια

Συνέντευξη τύπου που αφορά φιλανθρωπική δράση από τους Προσκόπους Τρίπολης αλλά και διαγωνισμό δώρων για το διήμερο της λευκής νύχτας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Αυγούστου.

Οι Πρόσκοποι Τρίπολης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης καλούν τους το καταναλωτικό κοινό που θα λάβει μέρος στο διήμερο λευκών νυχτών εκτός από τις καθιερωμένες αγορές που θα κάνουν να προχωρήσουν και σε «αντικατάσταση» ρούχων για καλό σκοπό που θα δοθούν για τις ανάγκες του ιδρύματος «Λύρειο», στο Νέο Βουτζά Αττικής.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Θέμης Ζούζουλας, και ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Μπιλιώνης και ο εκπρόσωπος των Προσκόπων και Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Πελοποννήσου Γιάννης Παγεωργάκης ανέλυσαν το πλάνο του φιλανθρωπικής δράσης αλληλεγγύης αλλά και τα όσα από την πλευρά του ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης «Ερμής» ετοιμάζει.

Ο Γιάννης Παπαγεωργάκης αναφορικά με την συνεργασία των προσκόπων με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης για την δράση αλληλεγγύης  δήλωσε χαρούμενος τονίζοντας πως είναι πολύ όμορφο η πόλη μέσα από την λευκή νύχτα να αποκτήσει ζωή χαρακτηρίζοντας τις δύο βραδιές ως γιορτή του εμπορίου.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης Θέμης Ζούζουλας δήλωσε αρχικά υπερήφανος για την δράση αυτή των Προσκόπων και ανέφερε τις εκπτώσεις που θα γίνουν που αναμένεται να ξεπεράσουν το 50% κάνοντας κάλεσμα στο καταναλωτικό κοινό να βρεθεί στην λευκή νύχτα τονίζοντας πως τα καταστήματα είναι ανοιχτά από της 10 το πρωί ως της 12 τα μεσάνυχτα.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης Δημήτρης Μπιλιώνης έκανε γνωστό τον δωρεάν διαγωνισμό που κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης μέσα από την σελίδα του στο Facebook κάνοντας δώρο δύο τάμπλετ.

Να σημειωθεί τέλος ότι η παραλαβή ρούχων για τον φιλανθρωπικό σκοπό θα γίνει την Τρίτη 30/8 από τις 17:00 έως τις 21:00 και την Τετάρτη 31/8 από τις 16:00 έως τις 19:00 στην πλατεία Πετρινού στην θέση των Προσκόπων.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δράση αλληλεγγύης από τους Προσκόπους και δλωρα από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης


2 Σχόλια

Να σας δω τι λευκή-μαύρη νύχτα θα κάνετε αύριο και μιλάμε μετά πάλι. Ο άλλος ξέρει τόσες μέρες για τον καιρο και τις βροχές και συνεχίζει απτόητος να πετάει τα λεφτά μας σε «συναυλίες» με καγκουρομπούζουκα

18.47 αυτοι ειναι τοσο βουρλα που νομιζουν οτι κατι κανουν,μαυρη νυχτα θα κανουν,λευκη νυχτα θα κανουν (αν ο καιρος αφησει) τα καφε στη πλατεια πετρινου,που απο οτι εμαθα ,ετοιμαζωντε να βγαλουν και αλλα τραπεζια εξω ,και μαλιστα εχουν αρχισει και κανουν κρατησεις τραπεζιων !!!!!!! μπουζουκομαγαζα δωρεαν (χωρις να πληρωσουν τσαμπα διασκεδαση) θα γινουν και αυτοι θα κονομισουν ,ο δημαρχος και δημαρχεια τι θα κανουν εναντια σε τετοιες ενεργειες που θιγουν τους πολιτες με τα αναρχα τραπεζοκαθισματα,για να μην πω για τα παρακειμενα καταστηματα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.