Ελπίδα - Νικηταράς 0-0 (vid)

Ελπίδα - Νικηταράς 0-0 (vid)

Νοέμβριος 21, 2021 - 18:17
5 σχόλια

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ελπίδα και Νικηταράς στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας έπειτα από το ισόπαλο 0-0 στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε Δημοτικό Γήπεδο Κάρτσοβας.

Οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες στιγμές και σημαντικές ευκαιρίες στην αναμέτρηση για να πετύχουν κάποιο γκολ ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο και να αξιοποιήσουν τις φάσεις τις οποίες δημιούργησαν μπροστά από τις δύο εστίες.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα της Ελπίδας Τρίπολης με τον Νικηταρά Δολιανών.

Ελπίδα: Κορίτας, Χλέπας, Διαμαντίκος, Δημόπουλος, Ανδριανόπουλος, Λεόντιος, Σώτηρας, Τσαπράλης,Σταματόπουλος, Δήμος, Κολοκούσης.

Νικηταράς: Κατσιάβος, Φατούρος, Χόντος, Μπουτσιάνης, Κωτσιαρίδης, Ψαλίδας,Ψιμούλης, Καλαματιανός, Τζαβαλάς, Κοντογιαννόπουλος, Μερκούρης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ελπίδα - Νικηταράς 0-0


5 Σχόλια

Καλύτερα ΝΙΚΗΤΑΡΑ ομάδα με ιστορία απροσκυνητη τι να τους κάνεις τους άλλους φδου φρου και αρώματα οι παλιότεροι θυμουντε τι σημαίνει ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

Αν θελεις να δεις Παναρκαδικο Ερμη στην Γ κατηγορια παιζουν την κυριακη,αν δεν μπορεις ομως του χρονου θα ειναι στο Α Τοπικο και θα τους χαρεις.....

Πονεσανε τα μάτια μας.. Κολλιριο.. Η δε ελπίδα άστοχη, ο δε Νικηταράς την μπάλα κάτω με τίποτα... Χώρια μας έσπασε τα νεύρα ο προπονητής δεν σταμάτησε να μιλαει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.