Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία: Επιστολή σε Μητσοτάκη και Κικίλια για απαγόρευση του καπνίσματος στις παραλίες

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία: Επιστολή σε Μητσοτάκη και Κικίλια για απαγόρευση του καπνίσματος στις παραλίες

Ιούλιος 25, 2019 - 19:23
3 σχόλια

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, απευθύνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Με την επιστολή της κάλεσε την κυβέρνηση να επεκτείνει το μέτρο της απαγόρευσης και στους ακόλουθους ανοικτούς δημόσιους χώρους : παιδικές Χαρές, παραλίες της χώρας, άλση και πλατείες όπου βρίσκουν καταφύγιο αναψυχής οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας και τα μικρά παιδιά.

Για όποιον Δήμο ενδιαφέρεται, η ΕΑΕ διαθέτει και μακέτα της ειδικής πινακίδας ενημέρωσης των επισκεπτών στις παιδικές χαρές, στην οποία αναγράφεται: «Μην καπνίζετε. Εδώ παίζουμε εμείς!».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Μα δεν μπορώ να καταλάβω. Σε ανοιχτό χώρο πώς γίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Αφού ο καπνός φεύγει. Δεν εισπνέεται από τρίτους.

@12:02 Ξεκόλα το μυαλό σου και θα το καταλάβεις. Υπάρχει και παραϋπάρχει πρόβλημα. Κι επειδή είναι ανοικτός ο χώρος τι θα πει αυτό; Αν εγώ με την οικογένειά μου βρισκόμαστε σε τέτοιο σημείο και στις γύρω ξαπλώστρες καπνίζουν σαν φουγάρα, θεωρείς ότι ο καπνός δεν έρχεται πάνω μας; Να απαγορευτεί και στις παραλίες. Σε πολιτισμένες χώρες εδώ και χρόνια δεν καπνίζουν ούτε στις παραλίες. Εκτός του ότι οι θεριακήδες και οι θεριακλούδες γεμίζουν τον τόπο γόπες γιατί τις φυτεύουν μέσα στην άμμο. Να μάθουν λοιπόν μερικοί και μερικές που νομίζουν ότι τους ανήκουν τα πάντα, ότι μέχρι εδώ ήταν το παραμύθι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.