Ελευθερόπουλος: «Απολογούμαι για την εμφάνιση»

Ελευθερόπουλος: «Απολογούμαι για την εμφάνιση»

Φεβρουάριος 08, 2017 - 21:22
6 σχόλια

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Ελευθερόπουλος απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση της ομάδας του ανέλαβε την ε τονίζοντας ότι απολογείται ο ίδιος για την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

"Κάναμε τη χειρότερη μας εμφάνιση και λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και την πόλη της Τρίπολης. Στις ήττες πάντα πρώτος φταίει ο προπονητής και απολογούμαι για αυτή την εμφάνιση".

Για την εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ...

"Νομίζω ότι συντρέχουν δυο λόγοι, η δική σου εικόνα και του αντιπάλου. Ο Παναθηναϊκός και στα Γιάννινα έδειξε καλά σημάδια και σήμερα ήταν επίσης πολύ καλός".

Για το αν έχει κριθεί η πρόκριση...

"Σαφέστατα. Το σκορ είναι αποτρεπτικό, πιο πολύ πρέπει να σταθούμε στα αίτια που έφεραν αυτή την ήττα".

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΟΥ ΓΡΑ ΦΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ.

Δεν πρέπει να ντρέπεσαι εσύ Ελευθερόπουλε αλλά αυτοί που έφεραν φέτος αυτούς τους παίχτες στην ομάδα και κάθε μέρα γινόμαστε καταγέλαστοι.Μήπως υποβιβασθούμε κιόλας.

Πάντως το καλό είναι πως και με τέτοια εμφάνιση δεν κινδυνεύεις να σου αδειάσει το γήπεδο

Αγαπητέ Δημήτρη, όλα καλά, τα δέχομαι. Κούραση, τυχαιότητα, λάθος επιλογές. Ο Φαρίνια και ο Στανισαβλεβιτς όμως, γιατί δεν ήταν στην αποστολή; Επίσης ο Ιωαννίδης δεν χωράει στην 11άδα με τον Μανιά μέσα, δεν είναι προφανές;

Αρκετά οι πειραματισμοί με την ομάδα και την Πόλη !! Μας έχουν για ...πρωινό όλες οι ομάδες της Σουπερ λίγκας !! Οι περισσότεροι παίχτες είναι για τα μπάζα και κατά τύχη μερικές φορές δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν στο γήπεδο ! Η πάρτε παίχτες και φτιάξτε ομάδα ή πάρτε τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία !!

Μητσο εσυ εισαι ο τελευταιος που φτες. Απ τις μεταγραφες που εγιναν φετος οι μονες που εχουν αποδοσει ειναι ο Μανιας και ο Σελιν, δηλαδη οι δικες σου. Η ομαδα με εσενα εχει δειξει σημαδια βελτιωσης και ολοι οι νωημονες φιλοι του Αστερα καταλαβαινουν οτι κανεις τα παντα για να συμμαζεψεις τα ασυμμαζευτα του καλοκαιριου με τον τραγικο προγραμματισμο απο δοιικηση, Χαβο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.