Εκτός λειτουργίας το αιμοδυναμικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Εκτός λειτουργίας το αιμοδυναμικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Οκτώβριος 03, 2018 - 12:34
1 σχόλια

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, εξαιτίας μιας σοβαρής βλάβης που παρουσίασε το μηχάνημα το οποίο αγοράστηκε με τη σπουδαία δωρεά της κυρίας Γιαννούλας Γκουντάνη το 2014.

Σε επικοινωνία που είχαμε με αναγνώστες μας, μας πληροφόρησαν ότι, απευθυνόμενοι για εξετάσεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, παραπέμφθηκαν σε νοσοκομεία των Αθηνών, καθώς το τμήμα δεν λειτουργεί.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Πέτρος Τομάρας, το μηχάνημα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, καθώς πρέπει να αντικατασταθεί ένα εξάρτημα του μηχανήματος, συγκεκριμένα η «λάμπα», το οποίο κοστίζει 100.000 ευρώ.

Η διοίκηση του νοσοκομείου προσπαθεί με διαπραγματεύσεις να μειώσει το κόστος του ανταλλακτικού, το οποίο, οπωσδήποτε, είναι δυσβάσταχτο για τον προϋπολογισμό του. Η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες εξοικονόμησης πόρων, τόνισε ο κ. Τομάρας, και υπογράμμισε ότι οπωσδήποτε καμία ζωή δεν έχει κινδυνεύσει από την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του μηχανήματος.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΧΑ ΧΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΛΑΜΠΑ ; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.