Έκθεση της αίθουσας τέχνης BotisArt στην Τρίπολη (photos+video)

Έκθεση της αίθουσας τέχνης BotisArt στην Τρίπολη (photos+video)

Μάρτιος 03, 2015 - 20:30
0 σχόλια

Eικαστικά  «αρώματα» από cartoon και graffiti, χρωματικά μοτίβα σε σκιαγράφηση χαρακτήρων, πολυχρωμίες και παραστατική αφαίρεση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τη νέα έκθεση της αίθουσας τέχνης BotisArt στο χώρο της, πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου 1στη Τρίπολη. Καινοτόμες  προτάσεις από  δοκιμασμένους καλλιτέχνες που γνωρίζουν να αφηγούνται φόρμες και να ολοκληρώνουν παραστάσεις από ανθρώπινες εμπειρίες. 

Η Βαρβάκη Κάτια  με τα χρωματικά –ονειρικά τοπία που μας ξεδιπλώνει  στην  ζωγραφική της  και στα  μικρά γλυπτά και τις, μικτής τεχνικής, κατασκευές, που αναδύει από ποικιλία υλικών.

Η Τσαλάγκα Αννα με τις τρισδιάστατες δημιουργίες της μας εντυπωσιάζει χρησιμοποιώντας αναγνωρίσιμα σύμβολα κάποιας εποχής

Η Μπογδάνου Ειρήνη με  την σειρά «Βιβλιοθήκες» σε μια μεθυστική αιώρηση  μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Ο  Philippe Simille με τους  πίνακες του να αφηγούνται κινηματογραφικά,  ιστορίες της καθημερινότητας  με το σκωπτικό του λεπίδι του να απογειώνει την ανάγνωσή τους.

Ο Γιώργου με τα μεταφυσικά τοπία του, να προεκτείνουν σουρεαλιστικές διαδρομές.

H Lady B. Με τις  ρετρό-φουτουριστικές συνθέσεις της που ανακαλούν ένα ελπιδοφόρο μέλλον .

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 15/03 στη διάρκεια της οποίας θα γίνεται έκπτωση 20% στις τιμές των έργων.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Έκθεση αίθουσας τέχνης BotisArt


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.