Oι γκολάρες του Γιαννιώτα και οι αποκρούσεις του Μπαντή (video)

Oι γκολάρες του Γιαννιώτα και οι αποκρούσεις του Μπαντή (video)

Μάρτιος 03, 2015 - 21:09
2 σχόλια

Η προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης το πρωί της Τρίτης (3/3) πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη φορά σε υψηλούς ρυθμούς με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ παιχνίδι με μπάλα και αρκετές ασκήσεις τακτικής ενώ μεγάλη βαρύτητα δόθηκε σε τελειώματα όπου και βγήκαν ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες του γεμάτους όρεξη να βγάζουν την απαραίτητη ενέργεια που πρέπει σε όλη την διάρκεια του προγράμματος. 

Πρωταγωνιστές της πρωινής προπόνησης ο Γιάννης Γιαννιώτας που σκόραρε δύο πολύ όμορφα γκολ το πρώτο με φοβερό πλασέ και το δεύτερο με κεφαλιά αλλά και ο Γιώργος Μπαντής με το διπλό ‘’στοπ’’ στον Λομπάτο και τις καταπληκτικές του αποκρούσεις.Και οι δύο όπως είναι φυσικό έκλεψαν την παράσταση και ασφαλώς δέχθηκαν τα μπράβο για τις προσπάθειες τους από όλη την ομάδα.                

Δείτε στα δύο βίντεο τα γκολ του Γιαννιώτα και την διπλή απόκρουση του Μπαντή.

                                                                                                                                                

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Γιάννης Γιαννιώτας σκοράρει εντυπωσιακά στην προπόνηση | Amazing goals from Giannis Gianniotas

Ο Γιώργος Μπαντής σταματά με διπλή απόκρουση τον Lobato | Great save from George Bantis


2 Σχόλια

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ , ΣΠΑΘΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.