Εκτέλεση με 81 σφαίρες από καλάσνικοφ στον Νέο Κόσμο - Νεκρός γνωστό μέλος της μαφίας

Εκτέλεση με 81 σφαίρες από καλάσνικοφ στον Νέο Κόσμο - Νεκρός γνωστό μέλος της μαφίας

Ιανουάριος 14, 2024 - 11:31
0 σχόλια

Δεκάδες σφαίρες από καλάσνικοφ εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου που είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της Greek Mafia.

Ένα συμβόλαιο θανάτου που είχε «καθυστερήσει» φαίνεται πως ολοκλήρωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι άνθρωποι της νύχτας.

Η δολοφονία του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φραντζή στο Νέο Κόσμο δείχνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τις έρευνες να ξεκινούν από το χώρο της Greek Mafia.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για πρόσωπο γνωστό στις Αρχές, το οποίο είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν καθώς είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών.

Ειδικότερα, το θύμα είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2012 για συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών που δρούσε στις περιοχές Χαϊδαρίου, Γλυφάδας και Πειραιά, ενώ το όνομά του βρισκόταν και σε μια δικογραφία το 2015 μαζί με ακόμα 37 άτομα.

Μάλιστα, το όνομα του Βαγγέλη Ζαμπούνη είχε εμπλακεί και στις καταθέσεις της «Λίτσας», συγγενούς αρχηγικού μέλους της Greek Mafia, που ξεσκέπασε μεγάλο μέρος των εγκληματικών δραστηριοτήτων της.

in.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.