Εκτάκτως έρχεται στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Εκτάκτως έρχεται στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Νοέμβριος 24, 2018 - 17:01
4 σχόλια

Αντιπροσωπεία Ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα επισκεφθεί την Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με κυβερνητικούς εκπροσώπους. Στο τραπέζι θα τεθούν οι θέσεις της Κυβέρνησης που αφορούν την Συνταγματική Αναθεώρηση, την εκκλησιαστική περιουσία και την μισθοδοσία του κλήρου.

Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με το vimaorthodoxias.gr δεν αμβλύνει την δυσφορία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου για την μη ενημέρωσή του περί των συζητήσεων, αλλά και του κειμένου συμφωνίας μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

Κρίσιμη ημερομηνία είναι η 27η Νοεμβρίου όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Ιερά Σύνοδος. Οι αποφάσεις θα κρίνουν τη στάση του Οικομενικού Θρόνου.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Θα ερθουν οι Οικουμενιστες τιυ Πατριαρχειου της Οικολογιας να πουν Τι;;;;Σφαζονται Ορθοδοξοι χριστιανοι στην Συρια ,και αυτοι δινουν αυτοκεφαλια στους Ναζι του Κιεβου.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΣΤΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΌ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!!! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΊΣΚΟΠΟ ΜΑΣ!!!

Οι Ουκρανοι το 75 τοις εκατο εχουν την κανονικη εκκλησια τους που υπαγεται στο Πατριαρχειο Μοσχας.Στο 25 τοις εκατο που θελουν αποσχιση και ειναι οι του Δεξιου τομεα εδωσε αυτοκεφαλια το φαναρι σε εναν καθαιρεμενο επισκοπο τους.Διαβασε και ενημερωσου Νικολαε.Εχει παρει φορα για να δωσει αυτοκεφαλια στην εκκλησια των Σκοπιων που υπαγεται στο Πατριαρχειο Σερβιας.Τωρα για την αρχιεπισκοπη μας εχει ολη την Νοτια ελλαδα και τις κυκλαδες ,και νησια Ιονιου.Η Κρητη ,τα δωδεκαννησα,και η Μακεδονια (αγιον ορος) Υπαγονται απευθειας στο Φαναρι.

Κατσε και διαβασε την γνωμη του Αρχιεπισκοπου μας για την αυτοκεφαλια που εδωσε το Φαναρι στην Ουκρανια,επισης την γνωμη τιυ Πατριαρχειου Σερβιας ,Αντιοχειας αν ξερεις ποιο ειναι,το πατριαρχειο Μοσχας,μεχρι και οι κοπτες της Αρμενιας ειναι αντιθετοι με τις τακτικες του Φαναριου στο θεμα της Ουκρανιας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.