Εξαφανίστηκε 94χρονη στην Τρίπολη

Εξαφανίστηκε 94χρονη στην Τρίπολη

Ιανουάριος 30, 2014 - 13:26
2 σχόλια

Νέα ενημέρωση: Βρέθηκε η ηλικιωμένη από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στην περιοχή Θάνα και είναι καλά στην υγεία της. Για άλλη μία φορά η ομάδα διάσωσης Αρκαδίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έρευνα εντοπισμού της ηλικιωμένης.

Εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 94χρονη ηλικιωμένη από την Τρίπολη στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Η 94χρονη Χαμπηλομάτη Ελένη φορούσε σκουρόχρωμη ρόμπα και μένει στην οδό Αγίου Παντελεήμονα.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

<p>Τις πληροφορίες τις έδωσαν οι ίδιοι οι συγγενείς στο ArcadiaPortal.gr και όπως γράφει και στο κείμενο <strong>χάθηκε </strong>στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα ενώ <strong>μένει </strong>στην οδό Αγίου Παντελεήμονος.</p> <p><strong>ArcadiaPortal.gr</strong></p> <p>ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ.......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ Η ΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ......</p>

Βρέθηκε η ηλικιωμένη σε χωριό έξω από την Τρίπολη,ευτυχώς καλά στην υγεία της!Επίσης να αναφερθεί ότι βρέθηκε χάρη στις έρευνες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας που κινητοποιήθηκε άμεσα ύστερα από την ενημέρωση των οικείων της ηλικιωμένης!