Εκπαίδευση  Ευρωπαϊκού  Διπλώματος  ΚΑΡΠΑ - χρήσης  ΑΕΑ για το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τρίπολης

Εκπαίδευση  Ευρωπαϊκού  Διπλώματος  ΚΑΡΠΑ - χρήσης  ΑΕΑ για το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τρίπολης

Απρίλιος 18, 2024 - 08:40
0 σχόλια

Την Δευτέρα  15 Απριλίου 2024,  πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση  Ευρωπαϊκού  Διπλώματος    ΚΑΡΠΑ /  χρήσης  ΑΕΑ,   με την έγκριση του  Ευρωπαϊκού Κέντρου Αναφοράς  για την εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών.

Κατόπιν αιτήματος  του Κέντρου Υγείας Τρίπολης   και  μετά από έγκριση  του  Πρόεδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιου Αυγερινού,  εκπαιδεύτηκε το προσωπικό  του κέντρου Υγείας και της ΤΟΜΥ Τρίπολης .

Αναπτύχθηκαν οι εξής ενότητες πού αφορούν απειλητικές καταστάσεις για τον άνθρωπο:

• Λιποθυμικές καταστάσεις 

• Απώλεια αισθήσεων - Θέση Ανάνηψης 

• Ξένα Σώματα  - Πνιγμονή 

• Καρδιακά επεισόδια 

• ΚΑΡΠΑ 

• Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή

Η εκπαίδευση  πραγματοποιήθηκε  από τη Νοσηλεύτρια - Προϊσταμένη του  Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ.,  κα. Μαρία  Σταματοπούλου, απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα και συμμετείχαν ενεργά τόσο στη θεωρητική όσο και στη πρακτική άσκηση.

  Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης ευχαριστεί πολύ για την εμπιστοσύνη  και την άψογη  συνεργασία αποδεικνύοντας τη  σπουδαιότητα της γνώσης των Πρώτων βοηθειών που διαπνέονται από την επιθυμία να είμαστε χρήσιμοι στους άλλους.  

 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.