Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)

Ιανουάριος 23, 2023 - 22:03
10 σχόλια

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν η ΕΠΣ Αρκαδίας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου στην Τρίπολη με το Αρκαδικό ποδόσφαιρο να είναι σύσσωμο και ενωμένο ως μια μεγάλη «οικογένεια».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας Δήμος Αναστόπουλος έκοψαν μαζί την πίτα μοιράζοντας από κοινούν θερμές ευχές για υγεία και επιτυχίες στα σωματεία και τους διαιτητές του νομού μας.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλη του Συμβουλίου των Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας, άνθρωποι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και ασφαλώς παλιοί αλλά και νέοι διαιτητές σε μια γεμάτη αίθουσα και μέσα σε ένα ζεστό και όμορφο κλίμα.

Παράλληλα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας βρέθηκε Στιβ Μπένετ που είναι Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2) ο οποίος ήρθε μαζί με τον Ζοάο Καπέλα που είναι Υπεύθυνος VAR της ΚΕΔ ΕΠΟ και την Ελένη Λαμπαδαρίου που είναι υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Ταυτόχρονα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μαζί με τους δύο Αντιπεριφερειάρχες Χρήστο Λαμπρόπουλο και Μανώλη Σκαντζό, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης μαζί με τους Αντιδημάρχους Γιώργο Λαγό, Αλέξανδρο Κανελλόπουλο, Δημήτρη Μακαρούνη και Γιώργο Μαρκόπουλο.

Το παρών έδωσε και ο Αστέρας Τρίπολης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον Αντίπροεδρο Γιώργο και Δημήτρη Μποροβήλο με τον πρώτο ασφαλώς να μην ξεχνά το διαιτητικό του παρελθόν στο πλαίσιο του χαιρετισμού του στην εκδήλωση.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ευχήθηκε καλή επιτυχία και διακρίσεις τονίζοντας πως η Περιφέρεια είναι αρωγός για έργα υποδομών σε αθλητικούς χώρους και γήπεδα ποδοσφαίρου στον νομό μας τονίζοντας την μεγάλη συνεισφορά του Αστέρα Τρίπολης στην ανάπτυξη και διαφήμιση του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και αυτός αφού έδωσε τις ευχές του σε όλους αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για βελτιωτικά έργα σε ποδοσφαιρικές υποδομές και γήπεδα, μίλησε για την σπουδαία δουλειά και τις διακρίσεις των Αρκάδων διαιτητών και τόνισε πως ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί το σήμα κατατεθέν ολόκληρου του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Από την βραδιά δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις σε νέους διαιτητές με το Αρκαδικό ποδόσφαιρο να στέλνει το μήνυμα του πως βρίσκεται στον δρόμο της ανάπτυξης και της εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Μην αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα και στην Αρκαδία . Δείτε πιοί το Διοικούν. Οι εκπρόσωποι των τοπικών σωματείων πού είναι.

19:39 Οι εκπρόσωποι που βρίζουν χυδαία τους διαιτητες να είναι στο ίδιο τραπέζι;; Τι πίνετε δώστε και σε εμάς !!

Σε τούτη την πόλη τα έχουμε δει όλα. Αλλη μία ντροπή, άλλη μία πίτα. Μην στενοχωριέστε έρχονται οι τούρτες και τα γιαούρτια

Το τοπικό πρωτάθλημα το διέλυσαν ο Σταύρος και η παρέα του. Ειδικά στο β τοπικό τα πράγματα είναι τραγικά. Του χρόνου από ότι ακούγεται τουλάχιστον τέσσερις ομάδες δεν θα κατέβουν. Ντροπή τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.