Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών στην Αθήνα (pics)

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών στην Αθήνα (pics)

Φεβρουάριος 10, 2016 - 08:57
0 σχόλια

Στην κατάμεστη αίθουσα της παραδοσιακής ταβέρνας «Το καρτούτσο» διεξήχθη την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι».

Οι εν Αθήναις Πελετιώτες, καταγόμενοι από τα παρακείμενα χωριά και από την Ύδρα, φίλοι του χωριού και του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν στην ετήσια συνάντηση που διοργανώνει ο Σύλλογος για την υποδοχή του νέου έτους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου, Πέτρος Σπανός, ο Επίτιμος Γραμματέας Μανόλης Κατσουράνης, τα ιδρυτικά μέλη Δημήτρης Βρεττάκης και Χρήστος Μαμάης, καθώς και παρελθόντα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαράλαμπος Βρεττάκης, ενώ το Κοινοτικό Συμβούλιο εκπροσώπησε ο Μιχάλης Κόικος. Τέλος, παρούσα στην ετήσια συγκέντρωση ήταν και η συγγραφέας Μαίρη Παναγιώτου.
Εκ μέρους της πολιτειακής ηγεσίας, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσσης, η πολιτευτής Εύη Τατούλη, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μελών για την έκδοση του νέου ημερολογίου του Συλλόγου για το έτος 2016, αλλά και για τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του χωριού www.peleta.gr. Ακολούθως, τη σκυτάλη έλαβε ο κόσμος που χόρεψε και διασκέδασε στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής της ορχήστρας του μαγαζιού.
Με το πέρας της χοροεσπερίδας, ο Σύλλογος ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους ευχόμενος υγεία και καλότυχο το 2016 για αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ανανεώνοντας το ραντεβού για το επερχόμενο 2017.

Από το leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.