Έκοψε την πίτα και βράβευσε Τ. Σμυρνιώτη και Κωστοπούλου ο «Γέρος του Μοριά» (pics, vid)

Έκοψε την πίτα και βράβευσε Τ. Σμυρνιώτη και Κωστοπούλου ο «Γέρος του Μοριά» (pics, vid)

Φεβρουάριος 05, 2017 - 20:43
0 σχόλια

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Εθνικών ομάδων ο «Γέρος του Μοριά» έκοψε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης με τιμώμενα πρόσωπα τον κ. Τάσο Σμυρνιώτη και την πρωταθλήτρια  του Τaekwondo  Ιωάννα Κωστοπούλου.

174 χρόνια από τον θάνατο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ο σύνδεσμος φιλάθλων Εθνικών ομάδων με ονομασία προς τιμή του μεγάλου αυτού αγωνιστή της Επαναστάσεως του 1821 πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης βρέθηκαν φίλοι και μέλη του συνδέσμου ο «Γέρος του Μοριά», δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της δημοτικής αρχής δίνοντας το παρών στην κοπή πίτας αλλά και στην βράβευση δύο ξεχωριστών προσώπων που έχουν δώσει το δικό τους στίγμα όλα αυτά τα χρόνια στον Αρκαδικό αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου ο «Γέρος του Μοριά» Ειρηναίος Χριστόφιλος βράβευσε την  ζωντανή ιστορία του Αρκαδικού αθλητισμού κ. Τάσο  Σμυρνιώτη για την προσφορά του στον αθλητισμό με τον ίδιο τον κ. Τάσο Σμυρνιώτη να ευχαριστεί τα μέλη του συνδέσμου για την βράβευση αλλά και τον κόσμο που παρευρέθηκε στην αίθουσα.

Την πρωταθλήτρια του Τaekwondo  Ιωάννα Κωστοπούλου βράβευσε ο Σάββας Σίδερης μέλος του συνδέσμου ο «Γέρος του Μοριά» για τις σπουδαίες της επιτυχίες με την ίδια να δίνει το δικό της μήνυμα για τον αθλητισμό και την ζωή αλλά και την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε για να φθάσει στα μετάλλια και τις διακρίσεις ευχαριστώντας με την σειρά της τα μέλη του συνδέσμου.

Παράλληλα ο προπονητής της Ιωάννας Κωστοπούλου βράβευσε με την σειρά του τον πρόεδρο του συνδέσμου ο ο «Γέρος του Μοριά» για τις δράσεις, την συμμετοχή  και την προσπάθεια που κάνει ο σύνδεσμος.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή πίτας αλλά και κλήρωση με δώρα που ήταν το βιβλίο του δημοσιογράφου-συγγραφέα Σταύρου Κουκάκη  «Η ιστορία ενός 40αρη» και το επετιακό ημερολόγια της ομάδας του Παναρκαδικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από πρόταση του πρώην Δημάρχου Γιάννη Σμυρνιώτη κρατήθηκε ενός λεπτόύ σιγή στην μνήμη των  Κώστα Μάρκου και Γιώργου Πετρίδη παλαίμαχων άσων του Παναρκαδικού που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή.

Video: 

Arcadia Portal.gr Η κοπή πίτας του ''Γέρου του Μοριά''


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.