Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Ιανουάριος 25, 2019 - 13:32
10 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Τρίπολης με τη συμμετοχή του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αρκαδίας.

Το ισόγειο του Δημαρχείου γέμισε με ανθρώπους που εργάζονται εκεί και καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλα τα πόστα, σε μια ιδιαίτερη ημέρα, γεμάτη χαρά και συναδελφική αλληλεγγύη.

Το «παρών», εκτός από τους εργαζομένους του Δήμου Τρίπολης, έδωσαν ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, οι αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, Κώστας Τζιούμης και Νίκος Τσιαμούλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Κακλαμάνος και Δημήτρης Κοσκινάς, μέλη της δημοτικής αρχής και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολούθησε αγιασμός της πίτας και στην συνέχεια η ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης κ. Μαρίνης Αγησίλαος έδωσε τις ευχές του για υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Παυλής δίνοντας και αυτός ευχές για καλή χρονιά με υγεία, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους εργαζομένους για τη συνεργασία και τονίζοντας την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών τον νέο χρόνο.

Στη συνέχεια χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους απηύθυναν οι Γιάννης Σμυρνιώτης, Κώστας Τζιούμης και Νίκος Τσιαμούλος δίνοντας ευχές για ένα χαρούμενο, υγείες και εποικοδομητικό 2019.

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Τρίπολης


10 Σχόλια

Ολόκληρος Δήμος Τρίπολης δεν είχε μια αίθουσα να κόψει την πίτα;;;;;;;; αφού δεν βγήκαν και στον δρόμο πάλι καλά. Είχαμε δηλώσει και υποψηφιότητα για πολιτιστική πρωτεύουσα..........

Την πίτα να την κόβετε εκτός ωραρίου στο οποίο πληρώνεστε για να δουλεύετε.

16:18 Πού θα χωρούσαν ρε χαχόλε όλοι οι υπάλληλοι σε αίθουσα στο δημαρχείο; Χρειάζεται χώρος σαν το Πνευματικό κέντρο! Εξάλλου, κάθε χρόνο στο ισόγειο την κόβουν, εσύ τί ζόρι τραβάς μ@λ@κα; Είπες κι εσύ να γράψεις τη μακακία σου να τη δεις γραμμένη, ε;

@Α ρε τρόικα κλπ: (ο γνωστός μ@λ@κας) Σου είπε κανένας ότι δεν λειτουργούσαν οι υπηρεσίες του δήμου την ώρα κοπής της πίτας; Ή μήπως πέρασες και δεν εξυπηρετήθηκες; Τράβα τώρα μέσα στο κλουβί σου. Διάλειμμα τέλος. Κι άλλαξε όνομα σε "Α ρε πίθηκε πόσο άργησες (να μπεις στο κλουβί σου)

Συγγνώμη που σε στενοχωρήσω. Ας πήγαιναν στο πνευματικό κέντρο. Αν δεν κάνω λάθος στον δήμο ανήκει.

@18:40 Συγγνώμη κιόλας που ρωτάω ρε μεγάλε εσύ γιατί τσιτώνεσαι με το πού θα έκοβε την πίτα του ο δήμος; Είναι άξιον απορίας αν όχι βλακείας. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι το ισόγειο ήταν γεμάτο κόσμο λόγω τηε εκδήλωσης, εγώ μια χαρά εξυπηρετήθηκα από γραφείο του δήμου. Τί ζόρια τραβάτε μερικοί ρε παιδί μου; Έλεος δηλαδή με τα μυαλά μερικών...

@Α ρε τρόικα & APOTROPEA SXOLIA --> Ζευγαρώσανε οι μ@λ@κες. Όσο πάνε και αυξάνονται

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.