Εκμίσθωση χώρου στην πλατεία Αγίου Πέτρου Κυνουρίας

Εκμίσθωση χώρου στην πλατεία Αγίου Πέτρου Κυνουρίας

Ιούλιος 24, 2017 - 20:25
0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας επαναδιακηρύσσει την εκμίσθωση του τμήματος κοινόχρηστου χώρου επιφάνειας 13,00 τ.μ στην πλατεία της Τ.Κ. Αγίου Πέτρου. 

Ο προς εκμίσθωση χώρος, είναι ο εξής:

Τμήμα κοινόχρηστου χώρου επιφάνειας 13,00 τ.μ στην πλατεία της Τ.Κ. Αγίου Πέτρου.

Τρόπος Διενέργειας της Δημοπρασίας

Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική, διεξάγεται δε κατά την ορισθείσα ημέρα  και ώρα που αναφέρεται παρακάτω. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν

της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ' όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι  προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας  αποφασίζει η Επιτροπή , η απόφαση της οποίας καταχωρείται στα πρακτικά.

Οι  προσφορές των πλειοδοτών αναγράφονται στα πρακτικά κατά σειρά εκφωνήσεως  μετά του ονοματεπωνύμου του πλειοδότη. Κάθε προσφορά είναι  δεσμευτική δια τον  εκάστοτε πλειοδοτούντα, η δέσμευση δε αύτη μεταφέρεται αλληλοδιαδόχως από τον  πρώτο στους ακόλουθους και επιβαρύνει οριστικώς τον τελευταίο πλειοδότη.

Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να δηλώσει τούτο προς την επί της δημοπρασίας επιτροπή, προ της ενάρξεως του συναγωνισμού, παρουσιάζοντας  και το προς τούτο νόμιμο πληρεξούσιο έγγραφο, αλλιώς θεωρείται ότι μετέχει για  δικό του λογαριασμό.

Η απόφαση της επί της δημοπρασίας επιτροπής περί αποκλεισμού ενδιαφερομένου να συμμετάσχει στη δημοπρασία, επειδή δεν πληροί τους υπό της οικείας  διακηρύξεως προβλεπόμενους όρους, αναγράφεται στα πρακτικά. Τα πρακτικά της  δημοπρασίας συντάσσονται εφ' απλού χάρτου.

Τόπος και ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 28/07/2017, ώρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ στο τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών (ισόγειο κτιρίου που στεγάζεται η Οικονομική  Υπηρεσία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος) ενώπιον  της Επιτροπής.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της διακήρυξης καθώς και τους όρους συμμετοχής σε αυτήν (εδώ)

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.