Στον «αέρα» το πρωτάθλημα της Super League

Στον «αέρα» το πρωτάθλημα της Super League

Ιούλιος 24, 2017 - 22:02
0 σχόλια

Το απόλυτο» μπάχαλο» στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναβλήθηκε ξανά η προκήρυξη του πρωταθλήματος και τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν δεν γνωρίζει κανείς τίποτα για την Super League της χρονιάς 2017-2018.

Εκτός από το τηλεοπτικό θέμα με την Nova όπου δεν υπήρξε η παραμικρή πρόοδος πρόβλημα προέκυψε και με  το θέμα και της προκήρυξης του πρωταθλήματος αναφορικά με το πόσες ομάδες θα πέσουν, πως θα ανακηρύσσεται ο πρωταθλητής και τι θα γίνει με τα play off.

 Σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της Super League αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί με όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο νέο υποτίθεται  Δ.Σ. της Λίγκας της Δευτέρας 24 Ιουλίου υπήρξε εκ’ νέου αναβολή (!) σε ότι έχει να κάνει με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Όπως έγινε γνωστό μετά την νέα αναβολή ο λόγος ήταν ότι οι τέσσερις «μεγάλοι» δεν τα βρήκαν για το θέμα των play off κάτι που σημαίνει  πως κανείς δεν ξέρει σε τι πρωτάθλημα πάμε για τη νέα σεζόν.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα υπάρξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να δούμε εάν και εφόσον βγει κάποια άκρη μιας και υπάρχει και το deadline της ΕΠΟ κι αυτό γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή για να μάθουμε τελικά τι θα ισχύει στο νέο πρωτάθλημα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.