Έκλεψαν την καμπάνα από το κοιμητήριο της Ασέας

Έκλεψαν την καμπάνα από το κοιμητήριο της Ασέας

Αύγουστος 12, 2021 - 13:06
4 σχόλια

Μία ακόμη κλοπή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (κοιμητήριο) Ασέας.

Άγνωστοι, αφαίρεσαν από τον ναό του κοιμητηρίου μια από δύο καμπάνες, αφού προηγουμένως είχαν κόψει τα κάγκελα που προστάτευαν τις καμπάνες.

"Ο Θεός και η Παναγία μας να τους ελεήσει και εμάς να μας συγχωρήσει που είμαστε ανάξιοι να διαφυλάξουμε τον οίκο τους.", γράφουν στη σελίδα της Ασέας.

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μόνο όταν πούμε με το όνομά τους ιερόσυλους...γύφτους και μόνο όταν αποφασίσουν οι αρμόδιοι ότι θα χτυπήσουν και τη πόρτα τους θα αλλάξει η κατάσταση. Δεν είναι όλα ψηφαλάκια και μην σπάσουμε αυγά. Αλλιώς θα καθαρίσουν άλλοι αντί των υπηρεσιών και τότε θα είναι άσχημα τα πράγματα. Κρίμα....

Μετά την επιστολή των προέδρων της Τεγέας, ούτε μια επίσημη άποψη δεν κατατέθηκε, έστω για να ηρεμήσει ο κόσμος. Ούτε απο τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις που διεκδικούν το δήμο ή την περιφέρεια αλλά ούτε και από τους νυν. Όλοι μούγκα μην έρθετε σε κόντρα με τους γύφτους. Ούτε φυσικά απο τα μέσα ενημέρωσης. Ντροπή σε όλους.

Τα επιδόματα μην ξεχνάτε να τους μοιράζετε... Σε λίγο θα γίνουν πιο πολλοί και από εμάς. Καλό περνάνε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.