«Έκλεισε» τον Δημήτρη Γιαννόπουλο (Κούα) η Τεγέα

«Έκλεισε» τον Δημήτρη Γιαννόπουλο (Κούα) η Τεγέα

Αύγουστος 13, 2023 - 22:15
2 σχόλια

Η Τεγέα βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την τέταρτη μεταγραφική της κίνηση αυτό το καλοκαίρι μετά την απόκτηση των αδερφών Θοδωρή και Σωτήρη Μούστου και του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.

Οι πράσινοι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας συμφώνησαν και απομένουν μόνο τα τυπικά για να κάνουν δικό τους για την νέα αγωνιστική χρονιά τον Δημήτρη Γιαννόπουλο με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια έπειτα από επαφές που υπήρχαν μεταξύ τους εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο «Κούα» είναι παιδί της Μεγαλόπολης έχοντας ταυτίσει σε μεγάλο βαθμό το όνομα του με την Δόξα στην οποία αγωνίζονταν μέχρι και πέρσι ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τις άλλες ομάδες της πόλης του τον Πανιώνιο και την Φαλαισία.

Με την διαφαινόμενη απόκτηση του «Κούα» η Τεγέα βάζει στο ρόστερ της έναν έμπειρο στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα παίχτη που μπορεί να προσφέρει λύσεις και στα δύο άκρα της άμυνας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.