Εκδρομή στην Λαμία για τον Αστέρα με τους Tigers

Εκδρομή στην Λαμία για τον Αστέρα με τους Tigers

Νοέμβριος 08, 2018 - 12:30
4 σχόλια

Εκδρομή την Λαμία με οργανωμένη μετακίνηση προετοιμάζει ο σύνδεσμος φιλάθλων της Αρκαδικής ομάδας Tigers ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα για την 10η αγωνιστική της Super League με την τοπική ομάδα.

Οι φίλαθλοι των κιτρινομπλέ θα ταξιδέψουν από την Τρίπολη στην Λαμία για να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και όπως αναμένεται θα δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου.

Από σήμερα (8/11) μέχρι και το Σάββατο (10/11) και ώρες 19:00 με 22:00 όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο γήπεδο της Λαμίας για να δουν την προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα γραφεία του συνδέσμου στην οδό Δεληγιάννη 7 με την τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 20 ευρώ (μαζί εισιτήριο γηπέδου και λεωφορείο).

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

παιδια εχω ενα γνωστο ταξιτζη να σας κανει καλη τιμη,τι λετε ? τωρα αν βρεθει 5ος ,ε καπου θα τον βολεψουμε ,θα τον βαλουμε στο πορτπαγκαζ

@12.54 Τουλάχιστον οι δικοί μας δεν είναι πρόβατα σαν και εσένα. Πάνε όπου θέλουν με αγνά αισθήματα για την ομάδα τους. Τι λέει ο βοσκός σου; Έφερε κανένα καλό εμπόρευμα με το πλοίο φάντασμα; Να τον χαίρεστε τον πρόεδρο σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.