Εκδρομή από την Τρίπολη στην Αθήνα για το συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

Εκδρομή από την Τρίπολη στην Αθήνα για το συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

Φεβρουάριος 07, 2024 - 10:21
21 σχόλια

Σε ανάρτηση της σελίδας Ενορία Λίμνης Μαντινείας στο Facebook υπάρχει ανακοίνωση ταξιδιωτικού γραφείου της πόλης μας με την οποία γίνεται γνωστό ότι διοργανώνεται εκδρομή στις 11 Φεβρουαρίου 2024, αυτή την Κυριακή, δηλαδή, στην Αθήνα, με σκοπό τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται κατά του νομοσχεδίου για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ως αυτή την ώρα, τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν αναφερθεί στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ από την Εκκλησία είχε διατυπωθεί η θέση ότι δεν θα διοργανωθούν συλλαλητήρια και «λαοσυνάξεις» όπως είχε γίνει με το θέμα των ταυτοτήτων. Ωστόσο, σε μέσα της επαρχίας, όπως του Αγρινίου, για παράδειγμα, υπάρχει κάλεσμα από εκκλησιαστικούς φορείς για τη συγκέντρωση στην Αθήνα.

Επίσης, η μόνη πληροφορία που υπάρχει ως αυτή τη στιγμή σχετικά με τη διοργάνωση συλλαλητηρίων για το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, σύμφωνα με την εφημερίδα pelop.gr, προγραμματίζει μεγάλη συγκέντρωση πιστών, στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου.

Ως αυτή την ώρα, δεν γνωρίζουμε ποιος διοργανώνει το συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Ειδήσεις: 

21 Σχόλια

Για την κάρτα του πολίτη δηλαδή την σκλαβιά που έρχεται δεν έγινε τίποτα όμως! Τουλάχιστον να ζητήσουμε να γίνει προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό (όπως στην Ευρώπη)! Εξάλλου εδώ είναι πρωτα Ελλάδα και μετά Ευρώπη!

τουλάχιστον ντροπή...τουλάχιστον μεσαίωνας...ντρέπομαι και φοβάμαι που ζω εδώ

καλή επιτυχία. και δεν πετύχετε δεν πειράζει. Πάλι κερδισμένοι θάστε. θα παντρευτείτε.

ΑΜΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΕΣ ΚΑΙ " ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ !!! ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΆΔΑ!!!

Τελειώσατε με τα πανηγύρια και τις γουρνοπουλες και για να διασκεδάσετε πάτε να τραμπουκισετε ανθρώπους... Άλλη διασκέδαση δεν έχετε; πάτε να σας χτυπήσει λίγο το θαλασσινό αεράκι να στανιαρετε.... Πότισε το μυαλό σας με την ομίχλη της πόλης σας

Για τις γυναικοκτονίες, τα νομοσχέδια για την παιδεία, την ακρίβεια, τους πολέμους, το δυστύχημα/δολοφονία στα Τέμπη η εκκλησία κανόνισε κάποιου είδους συλλαλητήριο ή το μόνο το μόνο πράγμα που την προβληματίζει είναι ο γαμος των ομόφυλων ζευγαριών? Ντροπή και αίσχος.

Για άλλη μια φορά ντρέπομαι για την πόλη που μεγάλωσα...Εκδρομή για το δυστύχημα στα Τέμπη οργανώθηκε?? Ή αυτό δεν επηρεάζει την εκκλησία? Τι να πω...

Πάμε μια εκδρομή με μοναδικό σκοπό να διαδηλώσουμε κατά των δικαιωμάτων των συνανθρώπων μας και στην επιστροφή θα φάμε και ψαράκι. Σαν την χριστιανική αγάπη, δεν έχει!

@13:40 Πρόσεχε τί τάζεις λεβεντομπεμπέκο, γιατί θα την στήνω έξω από την εκκλησία της ενορίας σου κάθε Κυριακή και θα μετράω παρουσίες.

Είμαι κατά του "γάμου" των ομοφυλόφιλων και στο δικαίωμα της τεκνοθεσίας τους. Αλλά από εκεί μέχρι να συμμετέχω σε τέτοια άσκοπα συλλαλητήρια, υπάρχει μεγάλη διαφορά! Πιάστε τον τοπικό βουλευτή που μας εκπροσωπεί και πείτε του: μας εκπροσωπείς και η δική μας γνώμη λέει αυτό. ΑΝ θες να σε ξαναψηφίσουμε, καταψήφισέ το, όχι τάχα μου αποχές. Αλλά δεν βλέπω κανένα να το κάνει, γιατί άραγε;

Βεβαίως, γιατί να έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα από την στιγμή που το μίσος συμπολιτών μας είναι ποιο επείγον. Δεν ντρέπονται; Όχι μόνο δεν γνωρίζουν τι είναι η ομοφυλοφιλία, όχι μόνο δεν τους επηρεάζει πουθενά αλλά έχουν το θράσος να είναι και κατά ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ντροπή και αίσχος. Γι'αυτό φεύγει ο κόσμος από την εκκλησία, ανοίγει σιγά σιγά τα μάτια του και καταλαβαίνει μόνο σκοταδισμό και μιζέρια προσφέρει. Η εκκλησία πρέπει να απομακρυνθεί από τα πολιτικά και οι συμπολίτες να μορφωθούν λίγο.

Αγαπάτε αλλήλους... Απλά ντροπή η εκκλησία. ντρέπομαι που ζω εδώ. Ντρέπομαι απλά... Ούτε απ' έξω δεν αξίζει να περνάμε...

ΛαλαλαλαλλαλαλαλΛαλαλαλα εδώ ο κόσμος χάνετε και πεινάει και εμείς ασχολούμαστε με τους πισωγλεντηδες . Σοβαρό κράτος , περήφανος λαός. Ώρες ώρες ίσως να ήταν καλύτερα να είχαμε τον Ταγιπ για πρόεδρο .

11:31 Πες το ψέμματα. Τελικά αυτοί που έλεγαν ότι το τούρκικο φέσι ήταν προτιμότερο από την φράγκικη τιάρα, έβλεπαν πολύ μπροστά!

Και που να δείτε σε λίγα χρόνια που εμάς τους straight θα μας βγάλουν στην παρανομία. Αν δεν το έχετε καταλάβει, έχουν βαλθεί να πιάσουν όλα τα διοικητικά πόστα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Και οποιος μιλάει για αναχρονισμούς και έλλειψη προοφευτικότητας είναι ΠΟΛΥ ηλίθιος.. ή ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.