Εκδήλωση στο Χαλάνδρι για τον παραδοσιακό αρκαδικό γάμο

Εκδήλωση στο Χαλάνδρι για τον παραδοσιακό αρκαδικό γάμο

Σεπτέμβριος 02, 2014 - 09:32
3 σχόλια

H Ένωση Αρκάδων Χαλανδρίου σας προσκαλεί στις 17 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 στο Ευριπίδειο θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου σε μία βραδιά γεμάτη από αρκαδικούς ήχους, ήθη και έθιμα. Το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης παρουσιάζει τον παραδοσιακό αρκαδικό γάμο. Στο γλέντι του γάμου συμμετέχει η παραδοσιακή ορχήστρα του Δημήτρη Κώτσικα και τραγουδούν οι Αρκάδες τραγουδιστές Νάντια Καραγιάννη, Διαμαντής Ρουμελιώτης και Νίκος Δελής.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


3 Σχόλια

Εδώ και αρκετά χρόνια η περιφέρεια πελοπ/σου επιλεκτικά χρηματοδοτεί στην Αρκαδία μόνο το λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης. Θα ήθελα να ξέρω δεν υπάρχουν άλλα χορευτικά σωματεία στον νομό Αρκαδίας και αν ναι γιατί κανένα άλλο δεν χαίρει της εκτιμήσεως του κ. Τατούλη και του κ. Γιαννακούρα.

@bouboulina : Ναί αγαπητή. Υπάρχουν και πολλά άλλα σωματεία και πολύ αξιόλογα. Κυρίως αυτά που ούτε οι άνθρωποι τους, ουτε τα συγγενικα τους πρόσωπα ασχολουντα με τα τοπικά κοινά.

ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ,ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ,ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΤΗ ΥΠΑΡΞΗΣ! Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.