Εκδήλωση και κοπή πίτας των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη (pics,vid)

Εκδήλωση και κοπή πίτας των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 26, 2024 - 15:13
1 σχόλια

Την Πρωτοχρονιάτική Πίτα των υπηρεσιών έκοψε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου  ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Δημήτρης Κατσαρός στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Τα μεσημέρι, ο κ. Κατσαρός έκοψε την Πρωτοχρονιάτική Πίτα των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη, παρουσία του Συντονιστή & Γενικού Διευθυντή Χωροταξικής, Περιβαλλοντικής & Αγροτικής Πολιτικής, Διον. Παναγιωτόπουλου, του Γενικού Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας, Νικολάου Παπαθεοδώρου, του Πρόεδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης με χωρική αρμοδιότητα Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αθανάσιου Παναγιωτόπουλου προϊσταμένων και υπαλλήλων όλων των υπηρεσιών της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Κατσαρός, αναφέρθηκε στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έρχονται για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση το νέο έτος, αρχής γενομένης από την αναβάθμισή της σε Γενική Γραμματεία και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπηρεσιών για τη συνέπειά τους στο σημαντικό έργο που επιτελούν. Τέλος τους ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Kοπή πίτας των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γελάτε και λίγο ρε λεβεντόπαιδα. Κοπή πίτας κάνετε όχι μνημόσυνο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.