Εκδηλώσεις για παιδιά σήμερα στο Δήμο Τρίπολης

Εκδηλώσεις για παιδιά σήμερα στο Δήμο Τρίπολης

Σεπτέμβριος 04, 2011 - 12:30
3 σχόλια

O Δήμος  Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης με αγάπη και σεβασμό στα παιδιά στα πλαίσια της έναρξης της σχολικής χρονιάς διοργανώνει εκδηλώσεις την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 7.00μ.μ  στην Πλατεία Άρεως με σκοπό να χαρίσει χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών αλλά και να ενημερώσει παιδιά κάθε ηλικίας για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

Στο πρώτο  μέρος της εκδήλωσης τα παιδιά θα υποδεχθούν ξυλοπόδαροι με μπαλονοκατασκευές , ο Ντόναλτ Ντακ με τη Νταίζη Ντακ ενώ αγαπημένοι τους ήρωες θα παίξουν με τη συμμετοχή των παιδιών μια παράσταση με οικολογικά μηνύματα.

Θα ακολουθήσει  πρόγραμμα με κλόουν όπου θα μπορούν  μικροί και μεγάλοι να παρακολουθήσουν μαγικά κόλπα , παιχνίδια, χορό και βέβαια όλα αυτά με τη συμμετοχή πάντα των μικρών μας φίλων , των πρωταγωνιστών ουσιαστικά της εκδήλωσης .

Το  παιχνίδι συνεχίζεται ….

Τέσσερα γιγάντια φουσκωτά παιχνίδια  θα γεμίζουν με χρώμα την πλατεία Άρεως και με χαρά τα παιδιά ! Με την επίβλεψη των ψυχαγωγών οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς σε ένα μεγάλο παιδότοπο!

Ένα φουσκωτό κάστρο , ένας πύργος αναρρίχησης , μια τσουλήθρα και ένα τραμπολίνο περιμένουν όλα τα παιδιά για μοναδικές χαρούμενες στιγμές!
 

Σας περιμένουμε όλους  εκεί!! Μικρά και  μεγάλα παιδιά !!! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 


3 Σχόλια

ΝΤΡΟΠΗ!!!!! Μαζεψαν τα παιδιά (μωρά) στην πλατεία επάνω στα μπετά και στις σκόνες και στα χαλικια για μια εκδήλωση πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ!!! σαν τα ζώα να ποδοπατούνται για να ανέβουν σε παιχνίδια που χρησιμοποιούνται απολειστικα σε κλειστους-προστατευόμενους χώρους χωρίς να έχουν λάβει κανένα μέτρο ασφάλειας καλά μη μιλήσουμε για υγειινή!!!! Πλήρωσε η πόλη αυτη την αισχρή βρωμιά για να κάνουν κάποιοι το κομμάτι τους και να ακούγεται στα μικρόφωνα " ποιος μας κάλεσε εδώ σήμερα????? ο κ. ... η κ. ......." ΝΤΡΟΠΗ!!!!! Αν αυτό είναι το δικό σας επίπεδο δεν θα σας ακολουθήσουμε... θα σας μαυρίσουμε και ο καιρός κοντοζυγώνει... φυλαχτείτε......

Εκτός από αρχιψεύτης εισαι και ... 1ον γιατι έφερες τα παιδιά σου εφόσον επικρατουσαν αυτες οι συνθήκες εκει;2ον ολο το καλοκαιρι εσυ που αφηνες τα παιδια σου να παιζουν οταν ήσουν στην πλατεια;3ον κ.αρχιψεταρα οταν ο παρουσιαστης άρχισε να αναφερει ποιος μας εφερε εδω η αρμόδια του δήμου του εκανε εντονότατη παρατηρηση ετσι ώστε να μην αναφερει τιποτα... Τα φιλια μας στον Πινοκιο!

Καλύτερα να υπογράφεις ως ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ και όχι σαν ΠΑΠΑΚΙ και: 1ον. Ποιος σου είπε ότι εγώ είχα δικά μου παιδιά εκεί? 2ον. όποιος πήγε τα παιδιά του υπολόγιζε σε μια σοβαρή εκδήλωση και όχι σε καρακατσουλιά 3ον. Μόνο όποιος ήταν πολύ κοντά στην υπεύθυνη του Δήμου μπορεί να ξέρει πως αντέδρασε άρα μάλλον ήσουν δίπλα της (κολλητός) 4ον. Καμια φορά καλό είναι να ανγνωρίζουμε τα λάθη μας για να γινόμαστε καλύτεροι και επίσης όταν εχουμε διαπράξει ΑΣΧΗΜΙΕΣ καλό είναι να κάνουμε την ΠΑΠΙΑ........