Το ΕΚ Αρκαδίας καταδικάζει την δίωξη Κουφαλάκου

Το ΕΚ Αρκαδίας καταδικάζει την δίωξη Κουφαλάκου

Απρίλιος 02, 2017 - 12:39
0 σχόλια

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας καταδικάζει την απαράδεκτη δίωξη του Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων από το Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης.

Αφορμή για τη δίωξη ήταν η συμμετοχή του Παναγιώτη Κουφαλάκου στην ενημέρωση μαθητών για την Πανελλαδική Δράση της Πανελλήνιας Ένωσης, που στην Περιοχή Πελοποννήσου εκφραζόταν με τη συγκέντρωση όλων των Μουσικών Σχολείων της Περιοχής στην Τρίπολη, για μουσική διαμαρτυρία στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Ο νόμιμα εκλεγμένος εκπρόσωπος των γονέων δεν είναι εξωσχολικός παράγοντας και η είσοδος του στο σχολείο δεν μπορεί να εκληφθεί ως παράνομη είσοδος σε δημόσια υπηρεσία. Οι σύλλογοι γονέων και οι Ενώσεις τους αποτελούν έναν από τους τρεις φορείς της σχολικής κοινότητας, πού είναι οι γονείς, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση και τις αντίστοιχες υπηρεσίες, να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να σταματήσει η δίωξη.

Καλούμε τα σωματεία του νομού να παρευρεθούν την Τετάρτη 5 Απρίλη στα δικαστήρια στην Τρίπολη να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στον αγώνα για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, στην πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, να πούμε ένα βροντερό όχι στη ποινικοποίηση των αγώνων του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.