«Εγώ είμαι, επειδή εμείς είμαστε!» - Εκδήλωση από το ΕΕΕΕΚ Μαντινείας (pics)

«Εγώ είμαι, επειδή εμείς είμαστε!» - Εκδήλωση από το ΕΕΕΕΚ Μαντινείας (pics)

Δεκέμβριος 04, 2023 - 16:57
0 σχόλια

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Άτομα με Αναπηρία το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Μαντινείας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία σήμερα 04/12/2023 Εκπαιδευτική Δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης με τίτλο «Εγώ είμαι, επειδή εμείς είμαστε!» στο φιλόξενο χώρο του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν επίσης μαθητές και εκπαιδευτικοί από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Τρίπολης, το 1ο και το 2ο ΓΕΛ, το 3ο και το 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Νίκας και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ν. Καραλής.

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΜΑΝΤΙΝΕΊΑΣ ευχαριστεί θερμά τα Super Markets Α. Κόλλια &  Mere Tripolis για την ευγενική τους χορηγία στο μπουφέ της σημερινής του εκδήλωσης Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης "Εγώ είμαι, επειδή εμείς είμαστε" στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Με εκτίμηση,

Γκουτζιούλη Μαρία

Διευθύντρια Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Μαντινείας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.