Εγκαίνια στο ιατρείο της χειρουργού Βάσιας Ψυχογιού στην Τρίπολη (pics,vid)

Εγκαίνια στο ιατρείο της χειρουργού Βάσιας Ψυχογιού στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 05, 2018 - 22:22
1 σχόλια

Τα εγκαίνια του νέου ιατρείου της χειρουργού Βάσιας Ψυχογιού στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 7, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, παρουσία πλήθους κόσμου, συγγενών και φίλων.

Η ιατρός, που συνεχίζει σε νέο χώρο πλέον την επαγγελµατική της σταδιοδρομία, υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο όσους την τίμησαν με την παρουσία τους. Με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση και μέσα από έναν σύγχρονα εξοπλισμένο και φιλόξενο χώρο, η κυρία Βάσια Ψυχογιού ευελπιστεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, με κύριο μέλημα τη σωστή προσέγγιση των αναγκών του κάθε ασθενή.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, οι καλεσμένοι έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους στην ιατρό, ενώ στη συνέχεια τους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και δροσιστικά ποτά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εγκαίνια στο ιατρείο της χειρουργού Βάσιας Ψυχογιού στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ωραίο άρθρο, ωραίες φωτογραφίες. Αλλά λείπει κάτι σημαντικό. Από τι πρέπει να πάσχει κάποιος, για να επισκεφθεί το Ιατρείο ;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.