Εγκαίνια «Galerie De Beaute» η Τρίπολη γίνεται ακόμα πιο «όμορφη» (photos&video)

Εγκαίνια «Galerie De Beaute» η Τρίπολη γίνεται ακόμα πιο «όμορφη» (photos&video)

Ιούλιος 17, 2014 - 21:57
1 σχόλια

Η αλυσίδα καταστημάτων «Galerie De Beaute» εγκαινίασε ακόμα ένα καινούριο κατάστημα, αυτή τη φορά στην Τρίπολη. Το κατάστημα καλλυντικών άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του με ένα πάρτι  που τα είχε όλα την Πέμπτη 17 Ιουλίου.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα στο κατάστημα στο κέντρο της Τρίπολης, όπου τους περίμενε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι, παρόλο που είχε βρέξει. Μουσική, τραγούδια και πολλά κοκτέιλ από τον βραβευμένο flair bartender Ηλία Κούση.

Special guests οι Kings, που απογείωσαν το κέφι με το νέο τους summer hit “Mojito babe”.
Το αμείωτο κέφι, τα μοναδικά κοκτέιλ εξασφάλισαν σε όσους βρέθηκαν στο κατάστημα Galerie de Beauté μια αξέχαστη βραδιά.

Καλλυντικά, αρώματα και προϊόντα ομορφιάς τράβηξαν την προσοχή των παρευρισκομένων αλλά και ο χώρος περιποίησης ακρών ο οποίος είναι έτοιμος να υποδεχθεί τις κυρίες και τους κύριους που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς των Galerie de Beaute, σας περιμένουν στο νέο Galerie de Beaute στην Τρίπολη, Τάσσου Σεχιώτη 7, για να δώσουν λύση σε κάθε σας ανάγκη και να συζητήσουν μαζί σας κάθε σας απορία σχετικά με την ομορφιά!

Video: 

youtube://v/np9kVUPxF5w


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εντάξει το πιάσαμε το μήνυμα.Θα έρθουμε να ψωνίσουμε. Ήμαρτον.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.