Έγινε διεθνής διαιτητής ο Διαμαντόπουλος

Έγινε διεθνής διαιτητής ο Διαμαντόπουλος

Οκτώβριος 01, 2018 - 18:00
2 σχόλια

Στην λίστα με τους προτεινόμενους διεθνής διαιτητές από τον πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα βρίσκεται και το όνομα του Αρκά ρέφερι Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου.

Έτσι λοιπόν τα νέα ονόματα στην λίστα με τους διεθνής διαιτητές είναι οι Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και Θανάσης Σκουλάς (Θεσσαλίας) ενώ παραμένουν  οι Τάσος Σιδηρόπουλος (Elite), Τάσος Παπαπέτρου (2η κατηγορία) και Γιάννης Παπαδόπουλος (3η κατηγορία).

Πρόκειται λοιπόν για μια σημαντική στιγμή στην καριέρα του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου και μια μορφή επιβράβευσης καθώς συγκαταλέγεται δίκαια στους κορυφαίους διαιτητές της χώρας μας.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύνδεσμο διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας είναι αδιαμφησβήτητή κάτι που επιβεβαιώνεται συνεχώς στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αν μπορείς φτάσε το και εσύ,όχι 3 αλλά 13 μέτρα.....Μπράβο ρε Αρη και μην ασχολείσε με τον κάθε κομπλεξικό....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.